Jul i Hjertet - se hele programmet her - Solrød Center

Jul i Hjertet – se hele programmet her

 

 

23. november – 23. december
Besøg vores kyssetræ og vind Adventsgaver

Vi har pyntet et træ med store lysende hjerter. Kom og ta’ en selfie ved træet og læg det op på opslaget på Solrøds Facebookside – så deltager du i konkurrencen om gavekort til Solrød Center – 4 stk. af kr. 1000,-. Vi trækker en vinder hver fredag frem til jul.

 


 

Hele december
Kælkebakke til de små

Vores populære kælkebakke er igen i år opstillet på torvet ved Aktivitetscentret. Vi har gjort det hyggeligt og pyntet ekstra op med julelys,juletræer og siddepladser så det er muligt at sidde ned, mens ungerne hygger sig. Ta’ en kop varm kaffe med fra Café Mormor.

 


 

Hele december
Skrabelodder – Handl Lokalt og få ekstra fordele

Fra 1. december uddeler vi skrabelodder til alle handlende i Solrød Center. Nogle af skrabelodderne indeholder gavekort til Solrød Center til en samlet værdi af kr. 3.500,- Skrabelodderne uddeles fra specialbutikkerne ved hvert køb over kr. 200,- og så længe lager haves. Gælder ikke i supermarkeder og spisesteder.

 


 

Hele december
Jul i Hjertet i butikkerne – kom og bliv forkælet

Besøger du Solrød Center i december vil du møde et rødt hjerte med lys, som placeres foran forskellige butikker hver dag i december. Hjertet fortæller dig, at der gemmer sig ekstra meget julehygge i den butik, som hjertet står udenfor. Kom og find det røde hjerte og bliv ekstra juleforkælet. Se hele forkælelseslisten her.

 


 

Hver weekend i december kl. 11-14
Gratis Juleværksted og gaveindpakning

Hver weekend holder vores populære GRATIS juleværksted åbent i Aktivitetscentret,hvor vi også har gaveindpakning. Her kan børnene lave hyggelige julegaver og julepynt og samtidig pakke de gaver ind, som er købt i Solrød Center – ganske gratis.

 

 


 

Torsdag, fredag, lørdag og søndag den 20. 21. 22. og 23. december

Julehyggemusik med vores populære trio De Bøjede Søm. Køb dit juletræ på Strandvejstorvet og støt Solrød FC ungdom.