Tandreguleringsklinikken KeepSmiling - Solrød Center
blog-img

Tandreguleringsklinikken KeepSmiling

Åbningstider

Mandag: 07.00 – 14.00
Tirsdag: 10.00 – 17.00
Onsdag: 08.00 – 15.00
Torsdag: 07.30 – 14.30
Fredag: Lukket

Adresse

Solrød Center 52 1. sal
Område A
2680 Solrød Strand

Telefonnummer

56 14 76 45

Hjemmeside

tandregulering.dk


Om os

Smilet – verdens smukkeste sprog.

KeepSmiling er en privat specialklinik udelukkende for tandregulering, og vores arbejdsområde dækker specialet Ortodonti og Dentofacial Ortopædi, som beskrevet af AAO, American Association of Orthodontists.

Vi tilbyder tandregulering af børn, unge og voksne og benytter traditionelle ganebøjler, tandfarvede og metalfarvede togskinnebøjler på forsiden eller næsten usynlige bøjler på bagsiden af tænderne.

Vi har til huse i Solrød Center med gode, omkringliggende parkeringsforhold og klods op ad Solrød Strand S-togs station og busholdeplads, hvilket gør det nemt og ikke mindst sikkert for børn og unge at komme til og fra klinikken på egen hånd.

Til forskel fra tendensen i det offentlige rum, hvor stordriftstanken er fremherskende, er vores klinik lille. Fuldgyldig kompetence er altid nærværende – ansvar og beslutninger tages “på stedet”. Klinikken er ikke større, end at du altid vil møde et kendt ansigt og en kendt stemme. Klinikatmosfæren er afslappet, og klinikhumor er bestemt ingen mangelvare.

Vi har fokus på at skabe tryghed – allerede fra før du kommer på klinikken første gang – til den dag, hvor vi siger farvel og keep smiling til en glad (tidligere) patient med et velfungerende tandsæt og et smukt smil.

KeepSmiling – det er aldrig for sent.