Det sker Arkiv - Solrød Center
blog-img

Konkurrence: Vind kr. 500,-

 

 

 


Solrød Centers Handl Lokalt konkurrence


I forbindelse med Solrød Centers forårskampagne, vil vi gerne vide om du er lokal shopper. Vi har derfor sat en masse talebobler op på butiksruderne i Solrød Center med forskellige udtalelser på. Find taleboblerne på butiksruderne og deltag i konkurrencen om gavekort på  500,- kr. til Centrets butikker. Vi trækker en vinder hver uge til og med uge 16.

Sådan fungerer konkurrencen

Solrød Centers taleboble konkurrence løber fra d. 25. marts til 30. april. For at deltage i konkurrencen skal du finde en taleboble på en af butiksruderne, tage et billede – gerne en selfie – med en af udtalelserne. Du må gerne tage flere billeder.

Derefter skal du blot uploade billedet i Facebook opslagets kommentarfelt.

Præmie

1 stk. gavekort på 500,- kr. til Solrød Center pr. uge.

 


 

Betingelser for deltagelse

Du må alene deltage med billeder, som du selv har rettighederne til og hvor du selv optræder. Solrød Center forbeholder sig ret til at fjerne indhold, der på den ene eller anden måde strider mod konkurrencen el. lign.

Vinderene kontaktes direkte på Facebook fredag i uge 13, 14, 15 og 16, hvor nærmere information omkring afhentning af gaven vil fremgå. Afhentes gaven ikke inden 10 dage, kan der ikke længere gøres krav på præmien, og en ny vinder vil blive udvalgt.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Billeder som er offentligt tilgængelige på Facebook, og som klart og tydeligt er relateret til konkurrencen kan af Solrød Center blive brugt til promovering af konkurrencen på Solrød Centers Facebook-side inden for den ovenfor angivne konkurrenceperiode.

Forbehold
Konkurrencen udbydes af Solrød Center og har ingen tilknytning til Facebook. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Facebook. Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Solrød Centrer. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen og personlige oplysninger behandles fortroligt og slettes igen efter konkurrencens afslutning.

Solrød Centret er ansvarlig for indholdet, og der kan ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse hermed.

Solrød Center kan ikke garantere, at indholdet er fejlfrit, men bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er opdateret og retvisende.

Solrød Center kan uden varsel ændre konkurrencebetingelserne eller afslutte konkurrencen hvis dette findes nødvendigt. Brugere mistænkt for snyd vil blive ekskluderet fra konkurrencen og kan ikke gøre krav på den pågældende præmie.

Solrød Centerforeningen
Centerchef Susanne Kaihøj
Solrød Center 70 1. sal
2680 Solrød Center
E-mail: info@solrodcenter.dk

 

blog-img

Solrød Rundt Løbet 2019

 

Solrød Rundt Løbet 2019

For tredje år i træk inviterer Solrød Center – i samarbejde med Solrød Atletik & Motion – alle friske solrødder til årets hyggeligste løb: SOLRØD RUNDT LØBET.

Vælg mellem 3 KM, 5 KM og 12 KM CROSS eller en af WALK distancerne.

Til de små poder op til 2 år gentager vi det populære Tom & Jerry løbet.

Du kan tilmelde dig løbet hér.