Forside_økologi

Butik i fokus

Økologi & bæredygtighed

Vi har været forbi Solrød Centers nye butik, Økoliv til en snak om at vælge sine varer med omhu.
Økoliv

Hvem står bag butikken?

“Det gør jeg. Jeg hedder Anja Semke og har en baggrund som fysioterapeut, men har altid haft stor interesse for økologi og bæredygtighed. Formålet med at åbne butikken var at gøre det let for kunderne at vælge økologiske og bæredygtige alternativer. Butikken rummer varer fra 8 forskellige økologiske eller bæredygtige internetbutikker. Vores fokus er økologi og bæredygtighed. Desuden er vi optaget af, at vores leverandører sikrer en ordentlig proces omkring produktionen af varerne, fairtrade og CO2 neutralitet”.

Hvilken type varer og evt. services tilbyder I kunderne?

“Vores varesortiment er bredt. Vi har alt fra mel, korn og krydderier fra Aurion og Biogan, hudpleje fra Rudolph Care og Weleda, dansk designede lamper fra WUM, garn fra BC-garn, GOTS certificeret yogaudstyr fra The Spirit of Om og fra B-light, affaldssorteringssystem fra Sort-it samt produkter til baby fra Hevea og økologisk modellervoks fra Ailefo fra Bornholm.

Hvis kunderne har specifikke ønsker fx ift. mel, te, krydderier og korn – og det er varer, vi kan skaffe – tilbyder vi kunderne at bestille varerne hjem”. 

solrød_center_økoliv_butikifokus_1

Økoliv forhandler blandt andet følgende brands

Aurion · Biogan · Rudolph Care · Weleda · WUM · BC-garn · The Spirit of Om · B-light · Sort-it · Hevea · Ailefo

solrød_center_økoliv_butikifokus_2

Hvilke trends er der i markedet i øjeblikket? Hvad efterspørger kunderne?

“Der er stor fokus på økologi og bæredygtighed blandt vores kunder, og mange ønsker alternativer til plastik. Kunderne efterspørger ofte bæredygtige alternativer til husholdningen fx madpapir af bi-voks, genanvendelige rondeller eller genanvendelige kaffe og te-filtre. Desuden kommer der mange kunder, der vælger at leve glutenfrit eller vegansk og derfor efterspørger specifikke madvarer, der matcher deres behov”.

Kan du fremhæve nogle af dine egne favoritter fra butikkerne?

“Vi har rigtig mange gode brands og kvalitetsvarer i butikken og mange af varerne bliver produceret i Danmark. Da det er super vigtigt, at vi passer godt på vore børn, er jeg specielt glad for, at vi både har hudpleje, grød, tøj og sutter til de helt små. Vores produkter fra fx Weleda, Rudolph Care, Boody, Little Savage, Hevea, Aurion, rengørings- og vaskemidler fra Sonett og Ullrich Natürlich sikrer vores børn en hverdag fri for kemi”. 

Køb økologisk lkalt

Forside_økologi

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share