solrod_center_sommerspil

Sommer lkalt

Online sommerspil

Nye præmier hver dag

Online sommerspil

Vær med i vores sommerspil og vind lækre præmier hver dag!

Konkurrencebetingelser

Generelle vilkår og deltagelse i kampagnen

Udbyder af Sommerspilskampagnen er:

Solrød Centerforening
Solrød Center 70, 1.
2680 Solrød Center
Telefon: 23 11 19 22 (man-fre kl. 9.00-15.00)
Mail: info@solrodcenter.dk

Sådan deltager du
Klik på deltag og udfyld navn, email og evt. telefonnummer. Du kan kun deltage i konkurrencen en gang hver dag. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Konkurrencen løber fra 22/6 2020 kl. 12.00 til 15/8 2020 kl. 12.00.

Udtrækning af vindere
Hvorvidt der er gevinst eller ej, afhænger af hvor hjulet stopper. En eventuel lodtrækning blandt deltagere, foregår den dag hvor kampagnen slutter. Hvis du vinder modtager du en mail med information om gevinsten. Ved at deltage i konkurrencen accepteres det, at Solrød Centerforening må offentliggøre navn og by på vinderen/vinderne på de medier Solrød Centerforening anvender. Vinderne modtager deres præmie umiddelbart efter, at de har fået at vide, at de har vundet. Det kan forekomme på gevinster at der vil være en tidsfrist for indløsning eller afhentning af præmier.

Præmier
Du kan se præmieoversigten under gevinster. Alle gevinster skal afhentes i den enkelte butik senest d. 31/8 2020 inden kl. 12.00. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Deltagelsen er gratis, og hver person kan kun deltage en gang. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og e-mail adresse medfører udelukkelse fra konkurrencen og potentielt en politianmeldelse.

Brug af persondata
Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. De oplysninger, som afgivet i forbindelse med kampagnen, vil blive brugt i forbindelse hermed. Data kan ikke bruges af tredjepart. Solrød Centerforening er forpligtet til beskyttelse af deltagernes privatliv. Alle personlige data som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. Data opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil. Du har ret til indsigt i den data, der er registreret om dig. Henvendelse sker til Solrød Centerforening.

Udlevering
I tilfælde af at du har vundet, udleveres præmien i den angivne butik. Du vil modtage en mail som bekræftelse på at du har vundet. I den mail vil der være et link til indløsning af præmien. Klik først på linket når du står i butikken sammen med en ekspedient. Når I har klikket på linket kan i nu sammen bekræfte at du har fået udleveret præmien.

SC_Fastelavn
SC fastelavn ©TT-FILM-37
SC fastelavn ©TT-FILM-25

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt