Vores helt eget lokale shoppenet - Solrød Center

Vores helt eget lokale shoppenet

 

 

Har du en designer i maven?

I forbindelse med at Solrød Center har fokus på, at du skal handle lokalt, skal vi have produceret vores helt eget shoppe-stofnet, som du kan bruge når du shopper i Solrød Center. Og du skal bestemme det motiv, der skal være på stofnettene sammen med Solrød Centers logo.

Du har derfor nu mulighed for at deltage i konkurrencen om at få dit design på nettet!

Konkurrencen løber fra 25.3 2019 frem til ultimo juli 2019.

For at deltage i konkurrencen skal du sende os dit forslag billede i høj opløsning i en mail til Info@solrodccenter.dk . Såfremt billedet er større end 20 MB, skal du i stedet sende os dit bidrag via WeTransfer.

Vinderen udvælges af Solrød Center, som forbeholder sig retten hertil. Efter udvælgelse kontaktes vinderen via mail.

Billedet vil bl.a. anvendes til tryk på stofnet (300 stk. og muligt yderligere oplag) og i markedsføringsøjemed både fysisk og digitalt.

Præmie

Vinderen får retten til at få sit billede trykt på Solrød Centers stofnet, som uddeles til kunder og lignende.

 


Betingelser for deltagelse

Du skal selv have rettighederne til det indsendte billede, og der må på billedet ikke uden samtykke optræde andre personer end dig selv.

Vinderen udvælges af Solrød Center, som forbeholder sig retten hertil. Efter udvælgelse kontaktes vinderen via mail. Vinderen skal senest kontakte Solrød Center den 15. august. Giver vinderen ikke lyd inden for tidsfristen, kan denne ikke længere gøre krav på præmien, og en ny vinder vil blive udvalgt.

Ved deltagelse fralægger vinderen sig ejerskab til det indsendte billede. Efterfølgende overgår ejerskabet til Solrød Center, som herefter vil anvende billedet uden tidsmæssig, geografisk og medie/platformsmæssig begrænsning.

Billedet vil bl.a. anvendes til tryk på stofnet (300 stk. og muligt yderligere oplag) og i markedsføringsøjemed både fysisk og digitalt.

Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vinderen og evt. billede af vedkommende kan efter konkurrencens slutdato blive annonceret på centrets Facebook-side og Instagram-profil.

Forbehold
Konkurrencen udbydes af Solrød Center og har ingen tilknytning til Facebook eller Instagram. Konkurrencerne er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Facebook eller Instagram. Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Solrød Center. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen og personlige oplysninger behandles fortroligt og slettes igen efter konkurrencens afslutning.

Solrød Center er ansvarlig for indholdet i konkurrencen, og der kan ikke kræves erstatningsansvar af Facebook og Instagram i forbindelse med konkurrencen.

Solrød Center kan ikke garantere, at indholdet er fejlfrit, men bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er opdateret og retvisende. I tilfælde af trykfejl i forbindelse med præmieinformationer fraskriver Solrød Center sig alt ansvar.

Brugere mistænkt for snyd vil blive ekskluderet fra konkurrencen og kan ikke gøre krav på præmien.

Privatlivspolitik
Konkurrencebetingelserne er omfattet af Solrød Centers privatlivspolitik, som du finder her: www.solrodcenter.dk

Solrød Centerforeningen
Centerchef Susanne Kaihøj
Solrød Center 70 1. sal
2680 Solrød Center
E-mail: info@solrodcenter.dk