Café MorMor - Solrød Center
blog-img

Café MorMor

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18.00
Tirsdag: 10:00 – 18.00
Onsdag: 10:00 – 18.00
Torsdag: 10:00 – 18.00
Fredag: 10:00 – 20.00
Lørdag: 12:00 – 16.00

Adresse

Solrød Center 66
2680 Solrød Strand

Telefonnummer

93 88 68 66

Hjemmeside

www.cafemormor.dk


Om os

Hygge, hjerterum, hjemmebag og mormormad. Kvalitet, service med nærvær, friske råvarer og mad lavet fra bunden er grundlaget for Café MorMor.

Indretningen er et genialt mix af møblement og udsmykning så det næsten føles som var man i mormor’s stue – man kan næsten høre Bornholmerurets tikken.

Maden skal ligeså bringe os tilbage: Bedstefar med skæg-kage, lagkage til hverdag uden at nogen har fødselsdag, og man kan næsten dufte den møre kylling med persille, sovs og kartofler. Frisksmurt smørrebrød, sildemad og stjerneskud, står også for skud.De gode gamle danske traditionsrige skønne herligheder serveret på det dejligste rugbrød – øl og snaps er næsten selvskrevet, men kaffe og kolde drikkevare sælges skam også til smørrebrødet.

Mormødre har jo ingen landegrænse, så ud over det danske køkken kan der sagtens snige sig en italiener, en spanier, en libaneser eller en franskmand ind. Dagens ret er varierende ligesom menukortet, der altid tilpasser sig årstidens friske råvarer og stemning.

Hos Café MorMor kan man også bestille sin aftensmad med hjem. Står du lige i ulvetimen, har siddet i motorvejstrafikken eller været til Pilates – og ikke når aftensmaden på den gode sunde og hjemmelavede måde – er her en udstukket hånd.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Café MorMor!