Pilates Solrød

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:Adresse:
Solrød Center 70-80, 1.sal, 2680 Solrød Strand, område Q

Telefon:
42 71 23 77

Modstands-træning for hele kroppen

Pilates Reformer træning er baseret på de samme grundlæggende principper som Pilates Matwork. Reformertræning er modstandstræning for hele kroppen med fokus på at styrke og forme kroppens kerne, mave og ryg.

Maskinen består af fjedre, stropper, glidende vogn og en fodbar. Belastningen kommer fra fjedrene og egen kropsvægt. Systemet er helt unikt og henvender sig til alle målgrupper.

Det er “body & mind” træning, hvor alle de funktionelle elementer i kroppen sættes i fokus. Ved brug af det bevidste åndedræt, har øvelserne en afspændende og styrkende effekt på kroppen.

Træningen er et mentalt pusterum, hvor vi kommer i dybden og skaber lange slanke og smidige muskler. Få mere overskud med en stærk og sund krop. Opnå hurtige og synlige resultater i form af en veltrænet krop med en flottere holdning.

Pilates Solrød opdeler vores reformer klasser I 3 grupper:

  • Power
  • Classic
  • Control

Power

Denne klasse henvender sig til dig som ønsker hård og svedig træning. Tempoet i øvelserne er højt og musikken passer til. Der arbejdes ikke direkte efter Pilates vejrtrækningsmetoder, men øvelserne er de samme og funktionelle. Klassen er både kondition og styrketræning og der arbejdes med den naturlige vejrtrækning. For at kunne øvelserne optimalt, anbefale Reeform Classic inden du tager denne.

Classic

Denne klasse arbejder med Pilates klassiske principper. Der er fokus på den traditionelle vejrtrækning i træningen, således du trænes helt ind i den dybe del af kroppen. Tempoet på denne klasse er mere roligt, men træningen er på alle måder stadig effektiv. Træner du jævnligt på denne klasse, vil du hurtigt se synlige resultater.

Control

Denne klasse har fokus på din selvkontrol i forhold til din krop. Det er en ”Body & Mind” klasse, hvor træningen er mere mental end svedig og du fyldes med ægte velvære. Vejrtrækningen er i særdeleshed højsædet og efter bare få gange på denne klasse, vil du opleve, hvordan du har udviklet din krop i en smukkere retning.

Se også

Ugens uimodståelige

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share