solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Station Shop

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag: 10.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: Lukket

Adresse:
Solrød Center 75, 2680 Solrød Strand

Telefon:
28 92 88 36

Et ­slaraffenland for de ­madglade med hang til ­asiatiske ­specialiteter

Solrød center har fået en ny butik – Station Shop. Vi har mødt indehaveren, Zhenjiang Liu til en snak om udvalg, favoritter og gode tips.

Hvad sælger I i butikken?

Snacks, krydderier, frostvarer, frisk grønt, nudler, ris, bubble tea og meget mere. På sigt vil vi blandt andet også sælge ingredienser til sushi. 

Hvorfor har I valgt at åbne butik i Solrød?

Vi har boet i Solrød i et år og er blevet overraskede over, hvor stort det asiatiske miljø er her i området, og vi har mødt mange mennesker, som har udtrykt interesse i tilbehør og varer til det asiatiske køkken – så vi tænkte, at det måtte være det helt rigtige sted at åbne en butik!

Hvad er jeres baggrund?

Vi åbnede for 2 år siden en sushi-restaurant på Flintholm Station, som er blevet taget godt imod, og det har givet os blod på tanden i forhold til at udvide forretningen til nu også at indbefatte en butik. 

Hvilke varer er jeres mest populære?

Uha, det er meget forskelligt, hvad kunderne efterspørger. Både i forhold til alder og nationalitet. Nu er vi jo først lige åbnet og skal lære kunderne i Solrød Center at kende. Men vi ved, at de unge er meget glade for bubble tea og japanske sodavand (red.: dem med kuglen, som trykkes ned i flasken). 

Hvad er din livret?

Jeg er helt flov over at sige det, men instant nudler er helt klart én af mine favoritter! De er super nemme at tilberede, og så smager de bare godt! Men har jeg tid, foretrækker jeg at lave en god kinesisk wok-ret.

Har du nogle gode tips til lækker asiatisk madlavning?

Hvis du er nybegynder, så start med at vælge nogle af de produkter, som er halvfærdigt tilberedt. På den måde får man både følelsen af, at maden er hjemmelavet og samtidig undgå at starte helt fra bunden – og den type varer, har vi mange af. Vi har også planer om at starte en Youtube-kanal, hvor vi vil give tips & tricks til asiatisk madlavning.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share