Sydkystens Køreskole

Åbningstider

Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Efter aftale
Efter aftale
16.30-18.00
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale
Efter aftale

Adresse:
Solrød Centeret 70, 1., 2680 Solrød Strand, område Q

Telefon:
70 22 44 87

Sydkystens Køreskole

Sydkystens Køreskole blev grundlagt som bil-køreskole i 1996 i små lokaler, og har i tiden siden konstant udviklet os til idag at være områdets største køreskole.

Vi beskæftiger idag 12 fuldtidskørelærere, som alle lægger stor vægt på kvalitet og struktur i din køreundervisning.

Vi underviser idag til bil, motorcykel, taxi (erhverv), særlig køreundervisning, generhverv og kontrollerende køreprøve, helbredsorienterende køreprøve, trailer B/E, køretekniske kurser (familiekurser og firmakurser).

Derfor vil du også på vores køreskole opleve, at langt de fleste af kørelærerne selv er uddannet hos Sydkystens Køreskole og det betyder for dig, at den kørelærer der skal lære dig at køre bil har hjertet og sjælen med i sin undervisning af dig.

Vi har afdelinger i Greve, Solrød/Havdrup og Køge, alle steder i gode opvarmede teorilokaler. Selv om vi er en stor køreskole lægger vi stor vægt på den personlige kontakt, således at vi kan hjælpe netop dig bedst muligt.

Det behøver ikke at være kedeligt at gå til teori og tage kørekort – så vi lægger stor vægt på at ha` humoren med når vi underviser dig – vi tror på at trygge og glade elever lærer bedst og hurtigst – dermed billigst for dig!

Se også

Ugens uimodståelige