YogaWinni - Solrød Center
blog-img

YogaWinni

Åbningstider

Se holdplanen hér.

Adresse

Solrød Center 76, 1.sal.
2680 Solrød Strand

Telefonnummer

28 71 18 92

Hjemmeside

yogawinni.dk


Om os

Namaste.

Min undervisning er baseret på Hatha yoga, men er også inspireret af andre grene af yogaen, f.eks.Yin yoga hvor man holder stillingerne i længere tid.

Jeg er certificeret Hatha Yoga lære samt, har flere kurser i undervisning af børn.

Jeg deltager løbende i yoga kurser, både i Danmark og i udlandet, senest har jeg gennemgået og bestået den internationale godkendte Yoga Alliance læreruddannelse: E-RYT 200 i Indien og har opnået titlen Yoga Ratnam.

E-RYT er en høj lærerstatus indenfor Yoga Alliance (Verdens største yogalærerorganisation).

Gennem min uddannelser og mine yogarejser rundt om i verden, har jeg mødt mange fantastiske yoga lærere, som har inspireret mig på mange måder med deres smittende undervisnings form og visdom. Mit ønske er, at videre give denne viden og oplevelser gennem min undervisning til alle jer som ønsker, at deltage på mine hold.

Yoga er en livs lang læring, derfor er mit mål, at hver gang jeg deltager i en Yoga klasse her i Danmark eller i udlandet, eller når jeg underviser på mine egne Yoga hold, at tage noget med mig, som jeg kan bruge videre frem i min undervisning.

Der ud over ønsker jeg at bruge mere tid på personer med forskellige skader/problemer som: Ryg problemer,skulder skader, hovedpine, astma/allergier samt folkesygdomme som stress og/ eller angst. Jeg har arbejdet en del med personer med stress og opnået fantastiske resultater.