Bliv smuk lkalt

Tillykke til Sofie i Matas!

Svendeprøve – og masser af aktiviteter i uge 10
hair_hovedbundspakken

Kom ind i et univers fyldt med Tea Tree Oil og fantastiske produkter!

I uge 10 vil du i Matas i Solrød opleve en lidt anderledes butik, eftersom Sofie Rasmussen afholder fagprøve. Sofie skal i forbindelse med sin eksamen som Materialist afholde et event og har valgt at lægge fokus på det danske mærke Australian Bodycare.

Australian Bodycare er som, en af de få, et brand som benytter sig af Tea Tree Oil i alle deres produkter, som er med til at afhjælpe kløe, svie, skæl og irritation. Tea Tree Oil er antibakterielt og sørger derfor for, at du får den fulde effekt.

I løbet af uge 10 kan du opleve en masse forskellige aktiviteter, som f.eks. lykkehjul, lotterikuponer, kundeaften og demo dag med en konsulent.

Der vil blive afholdt kundeaften i butikken onsdag d. 4. marts, hvor der vil være besøg fra Australian Bodycare. Denne aften vil være fyldt med sjove, lærerige og inspirerende timer for kun 50 kr. Beløbet refunderes ved køb.

Kundeaftenen vil blive afholdt kl. 18.30-20.30 og er åben for alle. Ønsker man at købe billet, kan man komme ned i butikken og høre mere!

Er du interesseret i at høre mere om hele ugen og mærket, så kom ned i butikken, snup en flyer og få en sludder med Sofie. Derudover kan du også følge med på Matas i Solrøds facebook side for mere information. Hun håber på at se mange af jer i uge 10.

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share