solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Center inviterer til en uforglemmelig byfest!

Centerforeningens ambitioner for bymidten løftes til nye højder med et imponerende pariserhjul midt i centrum, når Solrød Center inviterer til stor byfest d. 2. juni.

Centerchef Susanne Kaihøj håber, at byfesten vil blive et årligt tilbagevendende højdepunkt i Solrød, som byens andre store aktører også vil bidrage til og tage ejerskab over.

16. maj 2023

Spændingen stiger i Solrød Center, for der er ikke længe til, at centerforeningen – som udgøres af alle centrets butikker – afholder den længe ventede byfest, som bliver den allerførste af sin slags i Solrød.

Byfesten er et produkt af centerforeningens vision om at udvikle bymidten til et socialt, kulturfyldt og underholdende samlingspunkt for alle i Solrød og omegn, og ambitionerne for festen er mildt sagt høje. Netop højder bliver også et tema på dagen, hvor en af de helt store investeringer i at gøre dagen uforglemmelig bliver et stort pariserhjul midt i Solrød Center.

Projektet er i skrivende stund udelukkende butikkerne i Solrød Centers fortjeneste, men centerchef Susanne Kaihøj håber, at byfesten vil blive et årligt tilbagevendende højdepunkt i Solrød, som byens andre store aktører også vil bidrage til og tage ejerskab over.

”Vi meldte ud allerede i årets begyndelse, at vi har ambitioner om at række ud til både kommunen og de øvrige aktører i bymidten for at samarbejde om at udvikle vores aktive og sprudlende bymidte, og det har vi selvfølgelig også gjort i dette tilfælde”, forklarer centerchef Susanne Kaihøj, og fortsætter:

”For et stort kulturevent som byfesten, som virkelig kan brande vores dejlige og sprudlende by, vil være en oplagt mulighed for et sådant samarbejde, og derfor håber vi meget, at særligt kommunen, men også andre aktører vil gå ind i projektet i de kommende år”, tilføjer centerchefen, som personligt glæder sig meget til at folde det store festprogram ud for borgerne i Solrød.

Og det er der god grund til, for programmet er spækket med sjove og hyggelige aktiviteter for hele familien. Dagen byder blandt andet på Dj, modeshow med Mads Christensen, hoppeborg, ponyridning, ansigtsmaling, el-bil bane for børn og et brag af en koncert med Toto Eclipse. Derudover vil der være masser af boder i centergaden med sminkestand, spændende smagsprøver, festlige bobler og masser af gode tilbud. Dagens højdepunkt bliver i bogstavelig forstand det store pariserhjul, hvorfra borgerne kan opleve byen i et helt nyt perspektiv.

Byfesten finder sted i Solrød Center fredag d. 2. juni, og mere info kan findes på solrodcenter.dk

SE HELE PROGRAMMET OG KØB TURPAS HÉR.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share