solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Lej en stadeplads

Ønsker du at præsentere dine varer og ydelser overfor et attraktivt, købestærkt publikum? Så har du nu mulighed for at komme i nærkontakt med Solrøds borgere.

Vil du have én af 5 gode pladser i Solrød?

Ønsker du at præsentere dine varer og ydelser overfor et attraktivt, købestærkt publikum? Så har du nu mulighed for at komme i nærkontakt med Solrøds borgere.

Solrød Center tilbyder udlejning af pladser i centret til virksomheder – som f.eks. bil- og bådforhandlere, varmepumpeforhandlere, køkkenfirmaer, teleselskaber, forsikringsselskaber, livsstil, håndværk, frivillige organisationer etc., som ønsker at udstille og sælge sine varer i et center beliggende i en attraktiv kommune – og derigennem komme i dialog med attraktive, købestærke og lokale borgere og kunder. Pladserne kan kun udlejes til firmaer som ikke er i konkurrence med centrets øvrige butikker.

Solrød Center er et udendørs center med en lang, smuk gågade, som slanger sig 500 meter fra Strandvejen til Solrød Rådhus, og som er omkranset af træer på begge sider. Butikkernes facader vender ind mod et fælles gang- og cykelområde, og på strækningen findes forskellige pladser, hvor du har mulighed for at leje pladser indenfor forskellige områder på forskellige tidspunkter af ugen / året.

Vælg mellem følgende områder

Område: F-G

Stationspladsen Syd & Nord

Dette område ligger tæt på Solrød Strands station, hvor der hver dag pendler mange Solrød borgere til og fra job og studier. Toget ankommer hver 10. minut både fra syd og nord.

Hverdag
(man-tors)
375 kr. pr. dag

Weekend
(fre-lør)
500 kr. pr. dag

Alle priser er eks. moms

Område: H-J

Aktivitetscenter

I området ved Solrød Aktivitets- og Frivilligcenter er der hver dag et flow af kunder, som færdes gennem centret. Derudover er Aktivitetscentret godt besøgt af byens ældre borgere. I området ligger ligeledes vores helt nye, ombyggede Netto, som trækker mange kunder til Solrød Center. I weekenderne kan vores kunder opleve minimarked (markedet er under opbygning) med forskellige stadeholdere, som sælger alt fra blomster, kaffe, vin og chokolade.

Hverdag
(man-tors)
375 kr. pr. dag

Weekend
(fre-lør)
500 kr. pr. dag

Alle priser er eks. moms

Område: N-L

Strandvejstorvet

Det hyggelige Strandvejstorv, som er nyrenoveret med et springvand i midten,  ligger lige ud til Solrød Strandvej og er godt trafikeret af både biler, cykler og gående. Torvet er et hyggeligt område, som rammes ind af lækre butikker med alt fra blomster, delikatesser og caféer.

Hverdag
(man-tors)
375 kr. pr. dag

Weekend
(fre-lør)
500 kr. pr. dag

Alle priser er eks. moms

Område: T-S

Sceneområde

Området ved Solrød Centers scene er det mest trafikerede område i Solrød Center. Her kommer der hver dag mange kunder, som handler i vores specielbutikker med tøj, sko, briller mv. samt dagligvarer i vores to flotte supermarkeder, Meny og SuperBrugsen. Området ligger i den nyrenoverede del af center vest og rummer ligeledes et hyggeligt udeserveringsområde, som driftes af de omkringliggende caféer.

Hverdag
(man-tors)
475 kr. pr. dag

Weekend
(fre-lør)
600 kr. pr. dag

Alle priser er eks. moms

Område: U

Stenderpladsen

Området i gågaden ved Salon Stender og SuperBrugsen er et godt trafikeret område i Solrød Center. Her kommer der hver dag mange kunder, som handler i vores specielbutikker med tøj, sko, briller mv. samt dagligvarer i vores to flotte supermarkeder, Meny og SuperBrugsen. Området ligger i forlængelse af Solrød Centers sceneområde i den nyrenoverede del af center vest og rummer ligeledes et hyggeligt udeserveringsområde, som driftes af de omkringliggende caféer.

Hverdag
(man-tors)
475 kr. pr. dag

Weekend
(fre-lør)
600 kr. pr. dag

Alle priser er eks. moms

Interesseret?

Så send en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig til en nærmere dialog om dine ønsker og behov.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share

Salg- og leveringsbetingelser til leje af stadepladser i Solrød Center

Når du har booket en stadeplads i Solrød Center, vil du modtage en opkrævning fra Solrød Centerforening.

Betalingsfristen er 8 dage og skal forudbetales.

Beløbet refunderes ikke ved afbud pga. regn, sne, storm eller lignende. Der kan dog aftales en anden dag for gennemførsel af leje af stadepladsen ved sygdom, Covid-19 el. lign.

Solrød Centerforening forbeholder sig retten til at afvise en stadeholder, hvis denne ikke overholder det aftalte sortiment, som sælges/udstilles.

Solrød Centerforening påtager sig ikke et ansvar for erstatning af varer eller materiel i tilfælde af tyveri, storm, tilskadekomst etc.

Der må ikke deles flyers ud på biler, hænges plakater, bannere eller andet reklame op gennem centergaden.

Den anviste plads skal overholdes, så centergaden holdes fri for passage til redningskøretøjer.

Stadeholderen stilles til ansvar i  tilfælde af ødelagte fliser / belægning / bænke / deko eller anden form for ødelagte genstande i området, hvor stadeholderen har opholdt sig.

Praktisk information:

  • Der findes el-stik i områderne. Kan benyttes mod ekstra betaling.
  • Stadeholder medbringer selv alt udstyr til standen.
  • Standen skal være åbent i centrets åbningstid: Mandage – fredage kl. 10.00 – 18.00. Lørdage kl. 09.30 – 15.00.
  • Efterladt skrald, dekorationsmateriale eller andet skal fjernes, når stadeholderen forlader området. Er standen / området ikke ryddet efter brug, opkræves der et ekstra gebyr på kr. 2.500,-
  • Indkøbsvogne er til centrets kunder og må ikke bruges til opbevaring i stadeholdernes åbningstid.
  • Solrød Centerforening fraskriver sig alt ansvar over for stadeholder og 3. part.


Solrød Centerforening kontor:
Solrød Center 70- 80
2680 Solrød Center
Tlf. 23 11 19 22
Træffetid vedr. stadepladser:
Mandag – fredag kl. 10 – 13