solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Bryan-Adams-jam_pressefoto.jpg-e1635683505689

Vær med lkalt

Fyraftens Fredag GRATIS koncert med Bryan Adams Jam

Fredag 25. august kl. 16.30

Fyraftens Fredag 25. august

BRYAN ADAMS JAM – BRYAN ADAMS’ MUSIK, NÅR DET ER BEDST

Søger du en næsten tro kopi af den ægte Bryan Adams, så vil du føle dig mere end tilfreds, når du er til koncert med Bryan Adams Jam. J.P. ligner og synger som Bryan Adams selv, og han bakkes op af rutinerede, musikalske drenge, der kan deres kram på instrumenterne.

Når Bryan Adams Jam kommer forbi, Solrød Center er der garanteret fest og farver, på et højt niveau. Bandet opstod ved et tilfælde i 1995, da J.P. deltog i tv-programmet “Stjerneskud” på TV3. Kort tid efter mødte han et par musikere med samme passion for Bryan Adams’ musik, og jam-bandet blev en realitet. Siden har Bryan Adams Jam spillet stort set alle vegne på festivaller, til halballer og til masser af byfester. De har også besøgt de store danske musikscener som Pumpehuset, Vega, Train, Midtfyns Festival, Langelands Festival og Skanderborg Festival.

Bryan Adams Jam spiller altid med stor energi, power og spilleglæde – uanset om der er 100 eller 20.000 mennesker samlet.

Vi glæder os til at byde dem velkommen i Solrød Center til Fyraftens Fredag den 25. august kl.  16.30 – 18.00 på Rund Scenen

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share