solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Die_Herren

Syng med lkalt

Fyraftens Fredag med DIE HERREN

Fredag den 6. September kl. 16.30

Fyraftens Fredag

Die Herrens U2-koncerter er altid for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til”U2much”med Die Herren!

Vi er vilde med dem og gentager endnu engang succesen.

Kom ind i koncerten – kom tæt på musikken – kom som du er! Die Herren skal nok føre an og tage ansvar – og så tager de dig med på en rutsjebanetur rundt i U2 ́s fantastiske musikalske univers med alle de største U2-hits gennem tiden.

Sunday Bloody Sunday, With or Without You, Beautiful Day, Vertigo, Where the Streets Have No Name, Pride, ONE – for blot at nævne nogle få.

Målet er at skabe koncertfesten- så selv den mest humørforladte må overgive sig – og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget.

En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentlig ikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren”.

Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2 ́s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse. De vil til enhver tid, give alt hvad de har, med alt hvad de kan! Publikum skal føle sig beriget og bjergtaget!

”U2much”bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten! Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig. Die Herrens”U2much”kan være for meget – men kun for meget – AF DET GODE!

Gå ikke glip af Die Herren når de Spiller i Solrød Center fredag den 6. september kl 16.30

  • Og her lidt fede billeder fra deres sidste besøg i Solrød Center 

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share