solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

FyrOgFlamme2024

Fest lkalt

Solrød Byfest med Fyr og Flamme

GRATIS koncert med Fyr og Flamme 31. maj kl. 20.00

GLÆD DIG TIL ÅRETS BYFEST

Solrød Byfest blev afholdt for første gang i sommeren 2023. Det viste sig at blive en stor succes med liv og glade dage. Og med et ønske om at gøre BYFESTEN til en årlig tradition i Solrød Center, gentager vi succesen i 2024 – i år med endnu mere og tættere samarbejde med Solrød kommune og lokale aktører.

Vi glæder os til at byde jer allesammen velkommen!

Er du klar til en oplevelse, der bringer dig til nye højder? Så kom til Solrød Centers Byfest, hvor du blandt andet kan prøve det stort Pariserhjul midt i Solrød Center.

Dagen byder på en masse god underholdning, børneaktiviteter, Toget Futte, Dans, DJ, modeshow , loppemarked,  hoppeborge, ponyridning, ansigtsmaling, udstilling af fede Corvette biler og et væld af gode tilbud, events og konkurrencer  i centrets butikker.

Derudover kan du se frem til et brag af en koncert med FYR OG FLAMME 31. maj kl. 20.00

Kort sagt lover vi en dag fyldt med uforglemmelige oplevelser og højt humør.

Byfesten er et gratis arrangement. Dog kræver det Turpas for at prøve Pariserhjulet og de øvrige forlystelser. 

Følg med her hvor vi løbende opdater det endelige program.

Med venlig hilsen Solrød Centers butikker og
Projekt- og event ansvarlig Susanne Kaihøj

___________________________________________________

Det skriver pressen om Fyr og Flamme:

Du har netop givet dig i kast med Fyr Og Flammes pressetekst for kalenderåret 2024.

Her godt tre år efter Fyr og Flamme brød igennem lydmuren, må selv den mest korsarmede dansehader nok erkende at de er som et genstridigt forkølelsessår, man må slutte fred- og lære at leve med. Der findes med andre ord ingen creme mod Laurits og Jespers ekstremt smittende musikunivers. Hvis det klør et sted må du klø tilbage og hvis det de rastløse dansefødder kløen har spredt sig til er den simpleste kur at møve sig foran til et farvebad af guldstøv og glittertårer i selskab med Fyr Og Flamme og deres altid oplagte orkester.

2023 blev rundet fornemt af med to singler, et udsolgt juleshow og en flot TV-optræden. Speederen bliver på ingen måde sluppet ind i 2024 hvor en længere udgivelsesplan ligger for, og hvor deltagelse i en række TV-formater, heriblandt som værter på deres eget optakts-show til DMGP i bedste sendetid, allerede kan bekræftes.

Der er gang i karriererne hos de herrer Groth og Emanuel, og alt fra gennemførte præstationer på det store lærred til alko-musiceren i Breinholts tilsyneladende udødelige julekalender, gør Fyr og Flamme mere aktuelle end nogensinde før.

Deres største hits ligger i fremtiden og koncerterne i 2024 vil løfte sig fra hvad vi hidtil har set og har kunnet forvente. Som altid iklæder Fyr Og Flammes sig dog i noget nyt, gammelt, lånt og blåt.

Glæd dig til at opleve dem i Solrød Center fredag 31. maj kl 20.00. 

 
SE OGSÅ DE SKØNNE BILLEDER FRA SIDSTE ÅRS ARRANGEMENT HERUNDER

Det sker lkalt

Det sker lkalt

Det sker lkalt

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share