solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Fysico

Åbningstider

Mandag: Efter aftale
Tirsdag: Efter aftale
Onsdag: Efter aftale
Torsdag: Efter aftale
Fredag: Efter aftale
Lørdag: Efter aftale
Søndag: Lukket

Adresse:
Solrød Center 36, 1. sal, 2680 Solrød Strand, område T

Telefon:
23 42 42 75

Fysico

Giv din krop opmærksomhed. Den fortjener det!
Det menneskelige legeme er en enhed af forskellige organsystemer, som på ordnet vis arbejder sammen om at udføre livsfunktioner. Til de væsentlige funktioner hører evnen til at bevæge kroppen samt at holde kroppen oprejst. Alt dette muliggøres af det såkaldte bevægeapparat, som består af knogler, led og muskler.

Menneskekroppen er fra naturens hånd ikke udrustet med egentlige svage punkter. Det er bare måden, vi bruger den på, der ikke altid er hensigtmæssig.

Om Fysico
Jeg hedder Henrik Petersen og er født i 1965 og er indehaver af Fysico i Solrød Center. I 2005 begyndte jeg som selvstændig behandler, efter jeg havde arbejdet for andre i 8 år. Jeg fik mulighed for at leje et stort dejlig lyst lokale i Solrød Center , hvor behandlingen kan foregå uforstyrret.

Mit mål er at hjælpe alle med at komme sig så hurtigt som muligt over deres problemer i bevægeapparatet. Hvis jeg ikke selv kan afhjælpe, vil jeg visitere til anden behandling. Min behandling træder aldrig i stedet for lægeordineret medicin, rådgivnig og behandling. Jeg vil altid henvise syge personer og personer med alvorlige sports og arbejdesskader til relevant behandler indenfor den etablerede sundhedssektor.

Min filosofi er, at hvis der ikke efter 5-6 behandlinger er en bedring, så skal der prøves en anden behandlingsform. Jeg bestræber mig på at holde et klientantal, der ikke bliver større end, at jeg kan holde et serviceniveau uden venteliste og med hurtig tidsbestilling.

Jeg deltager løbende i div. kurser for at lære nye behandlingsteknikker og holde min viden ajour. Dette skulle naturligvis gerne komme klienterne til gode.

Min interesse som behandler stammer fra mine år som aktiv sportsudøver. Jeg oplevede tit, at mine medudøver havde problemer med bevæge apparatet og at beskeden tit og ofte var, at de måtte sygemelde sig eller holde pause fra deres sport. Jeg begyndte derfor at tage kurser i skadesbehandling, men blev hurtig klar over at der skulle en bredere uddannelse til.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share