solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Nybolig

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag: 10.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: 10.00 – 16.00

Adresse:
Solrød Center 46, 2680 Solrød Center, område S

Telefon:
56 14 61 22

Solgt, ikke bare til salg

Med over 200 forretninger fordelt over hele Danmark er Nybolig én af de største ejendomsmæglerkæder i landet.
Velkommen hos Nybolig Mariann Trolledahl i Solrød!

En mægler, du har svært ved at komme uden om, når du skal handle bolig i Køge Bugt, Roskilde eller Valby området.

Med 7 velplacerede boligbutikker, 5 i Køge Bugt, 1 i Roskilde og 1 i Valby, dækker vi særdeles effektivt de yderst attraktive områder syd og vest for København, samt Valby. Og med mere end 30 veluddannede og meget engagerede medarbejdere formidler vi salget af virkelig mange boliger om året. Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig Mariann Trolledahl, sker der noget omgående, og du vil opleve, at vi altid lægger vægt på at opfylde dine forventninger. Skal du have solgt din bolig og ikke kun have den til salg? Så kontakt Nybolig Mariann Trolledahl!

Personlig mægler

Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, der primært vil stå for salgsarbejdet, men som selvfølgelig vil følge dig i hele salgsforløbet fra start til slut. Naturligvis vil alle øvrige mæglere på kontoret også blive sat ind i sagen og være med til at sælge din ejendom, således at vi altid kan yde den optimale service.

Effektiv markedsføring

Hos Nybolig Mariann Trolledahl er du sikret områdets største og med garanti mest synlige markedsføring. Vi annoncerer i et bredt udvalg af lokalaviser samt landsdækkende aviser. Udover dette kommer din bolig selvfølgelig også på Internettet, der dagligt besøges af mange tusinde boligsøgende. Din ejendom udstilles selvfølgelig også i vores mange boligbutikker for ét og samme salær. Din ejendom sælges fra alle vores boligbutikker for ét og samme salær.

Købskartotek

I vores markedsføring indgår også vores effektive Køberkartotek, som er det første, vi tager fat i for at finde en køber til din bolig. Leder du efter en bolig, er det nemt og effektivt at blive registreret i vores køberkartotek.

Det hele starter med en ordentlig salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig, eller vil du bare vide hvad din bolig er værd, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Det er vigtigt at huske, at en seriøs og effektiv ejendomsmægler er afgørende for salget af din bolig og sikrer dig en ordentlig handel.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share