Nybolig - Solrød Center
blog-img

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 18.00
Tirsdag: 10.00 – 18.00
Onsdag: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
Søndag: 10.00 – 16.00

Adresse

Solrød Center 46
Område S
2680 Solrød Center

Telefonnummer

56 14 61 22

Hjemmeside

www.nybolig.dk


Om os

Med over 200 forretninger fordelt over hele Danmark er Nybolig én af de største ejendomsmæglerkæder i landet.
Velkommen hos Nybolig Mariann Trolledahl i Solrød!

En mægler, du har svært ved at komme uden om, når du skal handle bolig i Køge Bugt, Roskilde eller Valby området.

Solgt, ikke bare til salg
Med 7 velplacerede boligbutikker, 5 i Køge Bugt, 1 i Roskilde og 1 i Valby, dækker vi særdeles effektivt de yderst attraktive områder syd og vest for København, samt Valby. Og med mere end 30 veluddannede og meget engagerede medarbejdere formidler vi salget af virkelig mange boliger om året. Når du sætter din bolig til salg hos Nybolig Mariann Trolledahl, sker der noget omgående, og du vil opleve, at vi altid lægger vægt på at opfylde dine forventninger. Skal du have solgt din bolig og ikke kun have den til salg? Så kontakt Nybolig Mariann Trolledahl!

Personlig mægler
Du får tilknyttet din personlige ejendomsmægler, der primært vil stå for salgsarbejdet, men som selvfølgelig vil følge dig i hele salgsforløbet fra start til slut. Naturligvis vil alle øvrige mæglere på kontoret også blive sat ind i sagen og være med til at sælge din ejendom, således at vi altid kan yde den optimale service.

Effektiv markedsføring
Hos Nybolig Mariann Trolledahl er du sikret områdets største og med garanti mest synlige markedsføring. Vi annoncerer i et bredt udvalg af lokalaviser samt landsdækkende aviser. Udover dette kommer din bolig selvfølgelig også på Internettet, der dagligt besøges af mange tusinde boligsøgende. Din ejendom udstilles selvfølgelig også i vores mange boligbutikker for ét og samme salær. Din ejendom sælges fra alle vores boligbutikker for ét og samme salær.

Køberkartotek
I vores markedsføring indgår også vores effektive Køberkartotek, som er det første, vi tager fat i for at finde en køber til din bolig. Leder du efter en bolig, er det nemt og effektivt at blive registreret i vores køberkartotek.

Det hele starter med en ordentlig salgsvurdering
Overvejer du at sælge din bolig, eller vil du bare vide hvad din bolig er værd, så er du altid velkommen til at kontakte os for at få foretaget en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Det er vigtigt at huske, at en seriøs og effektiv ejendomsmægler er afgørende for salget af din bolig og sikrer dig en ordentlig handel.