solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Kommune

Åbningstider

Mandag: 10.00 – 14.00
Tirsdag: 10.00 – 14.00
Onsdag: 10.00 – 14.00
Torsdag: 13.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 13.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Adresse:
Solrød Center 1, 2680 Solrød Strand, område A

Telefon:
56 18 20 00

Kort om Solrød Kommune

Solrød Kommune er en kommune 30 km. syd for København som:

• har knap 21.000 indbyggere med fortsatte boligudbygningsplaner i både strand- og landområdet.
• historisk er en del af Hedebo-egnen med noget af landets bedste landbrugsjord.
• er en smukt beliggende forstadskommune med mange pendlere med gode trafikale forbindelser, tæt på hovedstadens og nærliggende købstæders kulturelle tilbud og med et rigt varieret idræts- og fritidsliv.
• er en blanding af koncentreret boligudbygning langs stranden til Køge Bugt, stationsbyen Havdrup og de fem middelalderlandsbyer Gammel Havdrup, Jersie, Solrød, Karlstrup og Kirke Skensved.
• har en varieret befolkning fordelt på især familier med børn og yngre ældre, som er ressourcestærke og velorganiserede i kommunens foreningsliv.

Det vil vi gerne være kendt for:
• Solrød Kommune ønsker at være en af hovedstadsregionens mest attraktive bokommuner med et godt og trygt hverdagsliv for borgerne og let adgang til arbejde og en varieret og skøn natur. Solrød Kommune har en vigtig rolle som skaber rammer for en bæredygtig udvikling i kommunen – økonomisk-miljømæssigt, kulturelt og socialt.
• Ca 90 % af borgerne har i borgerundersøgelser i 2008, 2005 og 2002 givet udtryk for, at de synes, at Solrød Kommune er en god kommune at bo i.
• Solrød Kommune skal som organisation understøtte et moderne og demokratisk samfund ved at være åben, lydhør, enkel og effektiv. Vi vil være kendt for at være en af landets bedst fungerende organisationer, som målbevidst skaber udvikling, effektivitet, helhed og kvalitet til gavn for borgerne. Vi løser opgaver tæt på og i dialog med borgerne baseret på borgernes medansvar. Solrød Kommune skal hele tiden være i udvikling, så kommunen kan leve op til omverdenens krav og forventninger og samtidig præge udviklingen.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share