solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Året der gik i Solrød Center

Der er ingen tvivl om, at 2022 har været et vildt år i Solrød Center. Året har både bragt masser af gode stunder med samvær, sjov og hygge til et væld af populære events, men har også budt på udfordringer, som har fordret nytænkning og kreative løsninger i centergaden. Tag med på en rejse gennem året, der gik i Solrød Center.

Tag med på en rejse gennem året, der gik i Solrød Center.

14. december 2022

Svært at kede sig i Solrød

En ting er sikker: Det har været svært at kede sig i Solrød i 2022. Særligt hvis man bor i nærheden af Solrød Center, som året igennem har inviteret til festlige, spændende, velsmagende, musikalske, hyggelige – ja sågar også uhyggelige – begivenheder og events i hjertet af byen.

Et år spækket med ballade i børnehøjde

En af Solrød Centers hjertesager har altid været at gøre det sjovt at være barn i Solrød. Den mission blev efterlevet med et væld af aktiviteter i børnehøjde. Året blev skudt i gang med en festlig vinterferie, som blev fejret med børnebillet til godter og biografoplevelse i centergaden. Traditionen tro var ugens højdepunkt Fastelavn med gratis fastelavnsboller, bamsekram, tøndeslagning og kåring af kattekonge og -dronning.

I foråret kunne små solrødder som noget helt nyt opleve et vaskeægte tivoli i centret med karrusel, kaffekopkarrusel, hoppeborg, tombola, toget Futte og alt, hvad ellers hører med. Arrangementet var en kæmpe succes, som bliver gentaget i 2023.

Årets sommerferiebillet var gul som Fuglsangs førertrøje og gav adgang til en sjov Tour de Solrød gennem 13 lækre butiksdestinationer, hvor børnene samlede slik, juice, legetøj og meget andet.

Efterårets højdepunkt var et uhyggeligt spændende og tætpakket Halloween-program spækket med skrækindjagende oplevelser og naturligvis masser af slik og ballade. Året afsluttes med en jul i børnenes tegn med kyssebro, julelabyrint og masser af andre hyggelige og spændende juleoplevelser.

Høj puls og sved på panden

Hvis borgerne i Solrød er i bedre form i slutningen af 2022, end de var i starten af året, tilfalder en del af æren helt sikkert Solrød Center. Årets program bød nemlig på ikke så få anledninger til at få pulsen op.

Det skete blandt andet til det årlige, store sportsevent Solrød Rundt løbet, som løb af stablen i juni, hvor mere end 300 borgere sammen begav sig ud på 3, 5, og 12 km’s løberuter igennem Solrøds smukkeste naturområder.

De mange fødselsdagsgæster fik også sved på panden, da Love2dance bød op til fællesdans som en del af Solrød Centers store fødselsdagsevent i september. Bevægelse var der også masser af – om end af en mere kontrolleret art – da Solrøds modigste amatørmodeller bevægede sig ned ad catwalken i sæsonens hotteste styles til Solrød Centers populære modeshow, som var en del af Aftenåbent-eventet 3. juni.

Der er helt sikkert også blevet rystet et par kilo af til årets mange dansefester foran centerscenen, hvor Thomas Helmig Jam, Grazzolin trio, Die Herren og mange andre fede bands fyrede den af til Solrød Centers populære Fyraftens Fredage og øvrige musikarrangementer.

Nye udfordringer, nye idéer

Selv om stemningen og besøgstallet har været stabilt og højt i centergaden, er det ingen hemmelighed, at centret ligesom alle andre erhvervsdrivende har været udfordret af de internationale begivenheder i 2022, og de konsekvenser, de har afledt.

Blandt andet besluttede centret grundet energikrisen at vise samfundsansvar og undlade at tænde de fine julelys. Dog blev det ingenlunde en mørk jul i centergaden, da situationen gav anledning til at nytænke juledekorationerne og i stedet udsmykke gaden med hyggelige fakler, flotte nøddeknækker-statuer og et stort juletræ med smukke julekugler, hjerter og sløjfer.

Stor opbakning fra lokalsamfundet

Selv om krisen naturligvis har givet anledning til bekymring blandt de erhvervsdrivende, skulle tiden vise, at der i Solrød hersker et helt særlig lokalt sammenhold og opbakning til de erhvervsdrivende. For trods stigende energipriser fortsatte lokalbefolkningen med at bruge centret, hvilket blandt andet kunne mærkes på den store opbakning til centrets events som for eksempel Halloween og Black Friday, hvor mange gæstede centergaden.

I nøden skal man kende sine venner, og i kraft af de særlige internationale omstændigheder skulle 2022 vise sig at blive et år, hvor det i den grad blev sat på spidsen, hvor livsvigtig borgernes opbakning er for forretningslivet i et lokalsamfund. Ligeledes blev det et år, hvor borgerne i Solrød fik anledning til at vise deres værdsættelse af alt det, som centret gør, for at skabe liv, aktivitet og udvikling i bymidten.

Derfor er det et stærkt og sundt center, der lægger 2022 bag sig og glæder sig til at byde borgerne velkomne i centret i 2023 med et program, der er spækket med både spændende, nye tiltag og alle de populære centertraditioner, som borgerne kender og elsker.

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share