solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Butikkerne i Solrød Center: ”Vi ønsker os sammenhold i julegave”

Selv om mange går en julemåned i møde, hvor budgettet er strammere end normalt, er det vigtigt for butikkerne i Solrød Center at opfordre lokalbefolkningen til at bruge og nyde centret i julemåneden.

Sammenhold og medmenneskelighed i julegave

28. november 2022

Der er ingen tvivl om, at julen i Solrød Center i år bliver lidt anderledes. Både butikker og besøgende er udfordret af de anderledes tider, og netop derfor er det en hjertesag for centrets butikker, at julen bliver lige så festlig og stemningsfuld i centergaden, som den plejer.

Derfor indleder butikkerne i Solrød Center årets julekatalog med et helt særligt ønske til julemanden: ”I år ønsker vi os sammenhold og medmenneskelighed i julegave”, skriver de. Og ønsket er selvfølgelig ikke kun rettet mod julemanden, men også mod borgerne i Solrød, som opfordres til at huske på, hvor vigtigt det er for det lokale forretningsliv, at man husker at handle lokalt, når juleindkøbene skal klares, i stedet for at køre udenbys.

For centerchef Susanne Kaihøj er det en hjertesag at sprede budskabet om vigtigheden af den lokale opbakning. ”Heldigvis har vi i Solrød en stærk tradition for at støtte op om det lokale fællesskab og forretningsliv. Derfor tror jeg på, at vi i Solrød Center nok skal få en god julemåned, selvom denne jul bliver anderledes end normalt”, forklarer hun, og tilføjer:

”Men det kræver, at vi husker at sprede budskabet, og derfor kan jeg ikke sige det nok: Shop med hjertet – SHOP LOKALT. Det vil gøre en vigtig forskel!”.

Centret har gjort en stor indsats for at gøre julen lige så festlig og hyggelig som altid. Derfor kan besøgende i centergaden nyde et væld af smukke dekorationer, ligesom centret byder på et stort juleprogram med blandt andet kyssebro, julelabyrint og masser af andre hyggelige og spændende juleoplevelser for både store og små solrødder.

Læs hele programmet her.

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share