solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Centergaden bliver dejligere og dejligere

Som butikkerne og de besøgende i Solrød Center utvivlsomt har lagt mærke til, har arbejdet med at udføre fase 1. af byrumsudviklingsprojektet i centergaden længe kunne ses, mærkes og høres i centergaden. Nu kan borgere og butikker endelig høste frugten af de mange måneders tålmodighed.

Vi har alle længe glædet os til, at arbejdet med renoveringen af centergaden stod færdig

19. juli 2022

Vi har alle længe glædet os til, at arbejdet med renoveringen af centergaden stod færdig. Endelig kan vi nyde resultatet. Da parasollerne blev opsat ved Solrød Center Pub og Dantes Restaurant markerede det officielt afslutningen på den første fase af det byrumsudviklingsprojekt, som har været i gang i centergaden.

Centergaden er blevet forskønnet på rigtig mange områder med bl.a. nye fliser, lygtepæle og udvidelse af muligheder i byrummet med diverse faciliteter og hyggelige opholdspladser, hvor man kan hvile og hygge sig. 

Kommunen har endnu ikke officielt udmeldt, hvornår fase 2. af centergadens renovering fra sceneområdet til stationsbygningen vil blive igangsat, men centerforeningen formoder og håber, at det bliver indenfor næste budgetår. 

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share