solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Charterstemning for store og små i Costa del Solrød

Du kan godt finde charteroutfittet og de store solbriller frem, hvis du skal holde sommerferie i Solrød. For Solrød Center forvandles endnu engang til drømmedestinationen ”Costa del Solrød” med masser af charterstemning og et stort aktivitetsprogram med fede arrangementer for både store og små solrødder.

Solrød er en af de kommuner i landet med den største andel af børnefamilier

7. juli 2022

Solrød er en af de kommuner i landet med den største andel af børnefamilier. Det er derfor en prioritet for Solrød Centerforening, at centret er relevant for de mindste borgere, og den indsats afspejler sommerens aktivitetsprogram. Traditionen tro udgiver centeret en sommerferie-børnebillet, dette år i form af en Tour de Solrød-førertrøje, som giver børnene adgang til at ”cykle” rundt i centrets butikker og samle godter, legetøj og andre små overraskelser. 

Derudover slår centret et slag for at ruste de mindste solrødder til at færdes sikkert i trafikken. Det sker i form af en køreskole, drevet af Bamse Betjent, hvor de mindste trafikanter kan møde op på cykel og prøve en minikørebane, hvor de øver sig i at aflæse skilte og afmærkninger og overholde færdselsreglerne. Information om arrangementerne kan findes på Solrød Centers hjemmeside. 

Til de voksne solrødder byder sommeren på masser af god musik blandt andet leveret af Danmarks ældste teenager Torben Lendager, som sammen med sine Roosters gæster store scene lørdag den 9. juli. Fredag den 5. august skal vi fyre den af igen til Fyraftens Fredag med Die Herren, og lørdag den 13. august spiller The Suspenders op til fest med kæmpe hits fra de sidste 6 årtier. 

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share