solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Derfor er Solrød Center noget særligt

Centerchef: ildsjælene i butikkerne er den sande grund til centrets vedvarende trivsel

"Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling", udtaler centerchef Susanne Kaihøj

31. oktober 2023

Julen nærmer sig med hastige skridt, og i Solrød Center er forberedelserne allerede i fuld gang. Solrød Center har i årevis været kendt for sin julestemning, og som altid har centerforeningen lagt sig i selen for at gøre centret stemningsfuldt og sjovt at besøge til jul.

Granguirlander, julehjerter, nøddeknækkere og rensdyr vil pryde centret, og julelys vil sprede varme og hygge i hele centergaden. Som kirsebærret i toppen af risalamanden, vil en karrusel midt i centret sprede en svimlende julestemning blandt de besøgende. Og netop besøgende forventer Centerchef Susanne Kaihøj, at der bliver mange af i december.

”I modsætning til mange andre centre, mærker vi i Solrød Center en konstant lyst – både fra lokalbefolkningen og fra folk, som bor udenbys – til at besøge og bruge centret både til indkøb, men også som et sted, man kommer for at få oplevelser. Det gælder særligt i julemåneden, hvor vi selv under Corona havde et flot julesalg, så det forventer vi også i år, fortæller centerchefen.

Hun understreger, at det ikke bare er dekorationerne og underholdningen, der gør centret populært. Ifølge hende er der en anden og vigtigere grund til, at Solrød Center både i julen, men også resten af året, har formået at forblive et populært samlingspunkt. Susanne Kaihøj fremhæver ildsjælene bag butikkerne, som den sande grund til centrets vedvarende trivsel:

”Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling. Der er for eksempel ikke mange centre, der kan prale af en butik som Solrød Lakrids, hvis lækre håndlavede lakrids er blevet så populært, at det nu forhandles over hele landet. Eller De Kreative Tøser, der både er dygtige blomsterbindere, men også byder på et eventyrligt udvalg af smukke dekorationsgenstande. Ingen er bedre til at håndplukke lækre specialiteter end Kathrin hos Husk Kaffen…, og centrets modebutikker Zalza, Pennie, Ravn og Mr. Niels Ove er kendte og elskede for deres service og evne til at klæde alle typer pænt og stilrent på. Vi har skønne børnebutikker med inspirerende udvalg og fagkyndige folk bag disken, alt indenfor bolig, smykker, et væld af skønhedstilbud, masser af lækre spisesteder og hyggelige steder af få en drink,” forklarer hun, og tilføjer:

”Vi har noget for alle, og derudover har vi også et væld af dagligvarebutikker, som gør det muligt at klare alle indkøb lokalt, og det kan vi godt være stolte af”, understreger centerchefen, som personligt glæder sig meget til at få god og personlig rådgivning, når hun skal juleshoppe i centrets specialbutikker.

Man kan læse mere om centrets juleaktiviteter her.

 

 

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share