solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Derfor har vi LYST til Solrød Center

Centerchef Susanne Kaihøj er stolt af den måde, hvorpå kampagnen har sat fokus på, at bymidten i Solrød er defineret af et stort lokalt engagement og en helt særlig LYST til at deltage i det lokale fællesskab, som eksisterer i og omkring centret.

”Opbakningen til de lokale events og arrangementer har bekræftet os i, at LYST virkelig er indbegrebet af vores lokale fællesskab,” forklarer centerchef Susanne Kaihøj

27. december 2023

I 2023 har ordet LYST været umuligt at overse i Solrød Center. Det har kunne ses på de store bannerne og programplakater i centergaden, på de sociale medier og i de inspirationskataloger, som centret udgiver fire gange årligt. LYST har nemlig været omdrejningspunktet for en stor og ambitiøs kampagne, som centerforeningen udrullede tidligere på året med det formål at forankre centret endnu dybere som byens hjerte.

Da kampagnen blev udrullet, var det med ambitionen om at fremhæve, at Solrød Center er et sted, der er defineret og drevet af lokalbefolkningens LYST til at bruge centret og ikke mindst af butikkernes og medarbejdernes LYST til at gøre en forskel.

Centerchef Susanne Kaihøj er stolt af den måde, hvorpå kampagnen har sat fokus på, at bymidten i Solrød er defineret af et stort lokalt engagement og en helt særlig LYST til at deltage i det lokale fællesskab, som eksisterer i og omkring centret.

”LYST har virkelig kunne mærkes i bymidten,” udtaler centerchefen. Hun fremhæver de særlige dage, hvor centret har været fyldt med glade solrødder som for eksempel Fyraftens Fredag, Byfesten, Halloween, Solrød Rundt Løbet eller centrets julearrangementer, som gode eksempler på, at kampagnen har ramt plet:

”Når man ser tilbage på de intentioner, vi havde med kampagnen, da vi rullede den ud tidligere på året, synes jeg, at opbakningen til de lokale events og arrangementer har bekræftet os i, at LYST virkelig er indbegrebet af vores lokale fællesskab,” forklarer hun og tilføjer:

”Særligt her i julemåneden har man kunne mærke, at LYST er meget mere end et ord i gadebilledet. Det har været en følelse, en atmosfære, der har gennemsyret centergaden. Butikkerne har mærket det i form af ros fra glade kunder, og vi har mærket det i form af den begejstring, de lokale udviser for vores dekorationer og opbakningen til de forskellige tiltag såsom julekarrusellen, hestevognen, vores juletræstænding og de mange andre aktiviteter.”

Susanne Kaihøj glæder sig til at løfte sløret for et spændende program for 2024, der vil fortsætte med at styrke følelsen af LYST i lokalsamfundet.

Har du LYST til at holde dig opdateret på alle aktiviteter, events, tilbudskampagner og koncerter i bymidten? Så skriv dig op til Solrød Centers nyhedsbrev på solrodcenter.dk.

Tak til jer alle for 2023!

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share