solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Det er gratis at parkere i Solrød Center

Vi vil gerne give alle solrødder den bedste oplevelse i Solrød Center

Det skal være både nemt, bekvemt og gratis at stille sin bil på en af de mange parkeringspladser

11. juni 2022

Vi vil gerne give alle solrødder den bedste oplevelse i Solrød Center. Det betyder selvfølgelig også, at det skal være både nemt, bekvemt og gratis at stille sin bil på en af de mange parkeringspladser lige ved centergaden.

I Solrød Center koster det ikke noget at handle

I modsætning til mange andre bymidter og shoppecentre er det i Solrød helt gratis at parkere. Der er 600 P-pladser, som du frit kan benytte, og det er gratis at parkere i 3 timer i visse zoner – sørg for at holde øje med skiltningen. Mon ikke der så er tid til et smut i centerets forrygende butikker for at få både forårsnyheder og godbidder til forårets helligdage? Vi kan selvfølgelig ikke love dig, at du slet ikke skal have pungen op af lommen, når du er på shoppingtur, men du skal i hvert fald ikke betale for at parkere.

Gode og gratis parkeringsmuligheder for pendlere

Er du pendler fra S-togsstationen i hjertet af centergaden, så er der også masser af gratis parkeringsmuligheder for dig længere end 3 timer. Tjek skiltningen, når du parkerer bilen – og find et kort over parkeringsmuligheder her

SE PARKERINGSMULIGHEDERNE

P-pladserne bag Netto har fået en makeover

Parkeringspladserne på området bag Netto har fået en lille ansigtsløftning, så de er sommerklar og parat til alle vores glade shoppere og gode arrangementer. Der er kommet helt ny belægning på pladsen, og der er også kommet ny opmærkning af båsene. Så kører du ikke galt i byen, når du kommer på 4 hjul til centergaden.

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share