solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Fuldt hus i centergaden

I Solrød Center kan det mærkes, at borgerne i Solrød er investerede i de lokale aktiviteter og støtter op om det lokale forretningsliv. Engagementet skaber gode forudsætninger for både butikker og brugere af Solrød Centret, hvor der i øjeblikket ikke er nogen ledige lejemål, og Solrød Centers butikker ser frem mod en sommer pakket med aktiviteter.

Den stigende interesse for at handle lokalt er tydelig at mærke

14. juli 2022

Den stigende interesse for at handle lokalt er tydelig at mærke, hvis man går en tur igennem centergaden i Solrød Center. Her er alle lejemål optaget af butikker, som tilbyder alt fra smykker og fashion til kinesiske specialiteter og dyreartikler. 

Solrød Center har nu længe oplevet en stor efterspørgsel fra engagerede erhvervsdrivende, som gerne vil være en del af foreningen. Det er meget positivt for både det lokale erhvervsliv og for lokalsamfundet, som har glæde af et centralt og socialt knudepunkt med et bredt udvalg af både indkøb- og shopping samt caféer og restauranter. For centerforeningen er det vigtigt at sikre, at lejemålene bliver optaget af butikker, som hver især bidrager med noget helt unikt til centeret. 

Forbrugernes store opbakning giver butikkerne mulighed for at give noget tilbage, idet det er centerforeningen – som udgøres af Solrød Centers butikker – der gør det muligt at gennemføre musik og underholdning i centret til gavn for hele familien. 

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share