solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Helmig hits skød weekenden i gang for 600 solrødder

Der manglede ingenting: Fadøllen flød og pølserne på grillen gik som varmt brød

Og så fandt vi ud af, hvordan det lyder, når 600 mennesker skråler med på de gode, gamle Helmig-hits

9. maj 2022

Rigtig mange mennesker til gratis fredagskoncert

Det udløste næsten en trafikprop, da omkring 600 mennesker fyldte centergaden til koncert en flot eftermiddag i maj. Thomas Helmig Jam kunne trække folk til fra nær og fjern, så der var godt fyldt foran scenen, da musikerne indtog bymidten. Det er altså ikke kun os, der render rundt med en stor Helmig-fan i maven.

Alt muligt godt til ganen

Der var åbent for fadøl, masser af god fredagsstemning, og solen sparede heller ikke på strålerne. Grillen bød på pølser til at akkompagnere de velfortjente fyraftensfadøl, og alt i alt var der lagt i ovnen til en helt i gennem god start på weekenden.

Hvem er det, der står herud’ og banker på?

Det spørgsmål var der ingen tvivl om svaret på, da et af Helmigs største hits gjaldede ud over centergaden, og bandet serverede de kende og elskede hits fra Danmarks største og ældste popdreng. Hele 4 ekstranumre blev bandet afkrævet, og så var weekenden skudt i gang med højt humør og hits i ørene. Tak for sangen!

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share