solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Julepynt i centergaden

Selv om Solrød Center har besluttet at spare på de elektriske julelys i centergaden, har centret alligevel knækket nødden til julehyggen.

Energivenligt julepynt i centergaden.

18. november 2022

Normalt prydes centergaden i julemåneden af et væld af blinkende julelys. Og selv om lysene er smukke, har elektriciteten sin pris.

Med den nærværende energikrise har Solrød Center besluttet at vise samfundsansvar og undlade at tænde de fine julelys. Men nye tider fordrer nye idéer, og centret har på kreativ vis knækket nødden til julehyggen alligevel.

For i år byder Solrød Center velkommen til en lokal jul med en ny flot udsmykning, hvor man kan møde selveste nøddeknækkeren i form af flotte bemalede statuer på over to meter. Der gemmer sig også små nøddeknækkere i centrets butikker, og der venter flotte præmier til de heldige solrødder, som kan finde dem alle. 

Nøddeknækkeren spreder magi i centergaden, for hver weekend i hele december vækkes han på forunderlig vis til live og optræder med et festligt danseshow på Rund Scene ved Meny. 

Også den traditionelle juletræsudsmykning bliver nytænkt i år. I stedet for tre træer med elektriske lys, bliver torvet ved Rund Scene prydet af et stort juletræ, som bliver bæredygtigt udsmykket med fine røde kugler, julehjerter og flotte sløjfer. Stjernen i toppen får lov til at kaste lys over centergaden. 

Alligevel behøver borgerne i Solrød ikke frygte en mørk december i Solrød Center. I stedet for de elektriske lys, bliver centergaden oplyst med hyggelige fakler, som vil sprede varme og stemning i hele julemåneden. 

Så selv om at der spares på energien, bliver der altså ingenlunde sparet på julehyggen i Solrød Center, som også byder på et stort juleprogram med kyssebro, julelabyrint, konkurrencer og masser af hyggelige juleoplevelser for både store og små.

Læs hele programmet her på solrodcenter.dk

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share