solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Lej en stadeplads i Solrød Center!

Og få mulighed for at præsentere dine varer og ydelser overfor et attraktivt, købestærkt publikum

Kom i nærkontakt med Solrøds borgere

17. november 2022

Ønsker du at præsentere dine varer og ydelser overfor et attraktivt, købestærkt publikum? Så har du nu mulighed for at komme i nærkontakt med Solrøds borgere.

Solrød Center tilbyder udlejning af pladser i centret til virksomheder – som f.eks. bil- og bådforhandlere, varmepumpeforhandlere, køkkenfirmaer, teleselskaber, forsikringsselskaber, livsstil, håndværk, frivillige organisationer etc., som ønsker at udstille og sælge sine varer i et center beliggende i en attraktiv kommune – og derigennem komme i dialog med attraktive, købestærke og lokale borgere og kunder.

Pladserne kan kun udlejes til firmaer, som ikke er i konkurrence med centrets øvrige butikker.

Solrød Center er et udendørs center med en lang, smuk gågade, som slanger sig 500 meter fra Strandvejen til Solrød Rådhus, og som er omkranset af træer på begge sider. Butikkernes facader vender ind mod et fælles gang- og cykelområde, og på strækningen findes forskellige pladser, hvor du har mulighed for at leje pladser indenfor forskellige områder på forskellige tidspunkter af ugen / året.

Læs mere om leje af stadepladser her

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share