solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Lys i sidestræderne skal skabe tryghed

Vi går mørkere tider i møde, og selv om der i øjeblikket arbejdes på at skrue ned for den belysning, der ikke er behov for, så er der noget lys, som er nødvendigt for at borgerne i Solrød kan færdes trygt i bymidten.

Oplysning af indgangene fra parkeringspladserne og ind til centergaden

17. oktober 2022

Derfor har Solrød Center Grundejerforening i samarbejde med Solrød Kommune søsat et projekt, der går ud på at oplyse indgangene fra parkeringspladserne og ind til centergaden.

”Det var fra vores side et ønske om mere lys – ikke ved at sætte flere lysmaster op ­– men også om at lave både lys og stemninger”, forklarer Niels Ove, som er formand for grundejerforeningen.

”Det var vigtigt for os, at den nye belysning forbedrede oplevelsen af udeområderne. Derfor har vi blandt andet arbejdet med at opsætte lys på vægge og facader, så belysningen blev tilpasset centrets byrum,” fortæller han.

Foreløbig er den nye belysning færdiggjort i sidestræderne mellem Skoringen og Meny, mellem SuperBrugsen og Pennie, mellem Nybolig og Delfin Sengecenter, mellem Sandthai og banelegemet, ved Fitness World samt ved Coop 365 og undergangsbroen.

I den kommende tid vil der også blive opsat lys ved genoptræningscenteret og ved lægehuset.

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share