solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Mindeværdige events skal styrke det lokale fællesskab i bymidten

Solrød Centers program for 2024 er skabt med et klart mål for øje: at huse arrangementer af høj kvalitet, der favner bredt og styrker det lokale fællesskab.

"Ved at have fokus på at skabe fede events og arrangementer i Solrød Center, vil vi styrke vores unikke lokale fællesskab og favne alle centrets brugere", udtaler centerchef Susanne Kaihøj

25. januar 2024

Solrød Center er klar til et nyt og spændende år, hvor fokus ligger på at skabe uforglemmelige events, der styrker det lokale fællesskab og skaber værdi på tværs af alder og præferencer. I forbindelse med planlægningen af programmet for det kommende år har Centerforeningen haft fokus på at gentænke og forbedre centrets arrangementer og tilbud for at sikre, at Solrød Center i 2024 byder på store oplevelser, der er mindeværdige, værdifulde og inkluderende.

“Solrød Center er ikke bare er et shoppingcenter, men et socialt samlingspunkt for vores lokalsamfund. Denne status skyldes i høj grad, at Solrød Center har tradition for at skabe events og begivenheder på højt niveau, som folk har lyst til at komme til”, forklarer centerchef Susanne Kaihøj.

”En af vores vigtigste visioner for det kommende år har derfor været at blive endnu bedre til det, vi gør godt – ved at have fokus på at skabe fede events og arrangementer i Solrød Center, vil vi styrke vores unikke lokale fællesskab og favne alle centrets brugere” tilføjer hun.

Det mest populære arrangement i Solrød Center sidste år var uden tvivl den stort opslåede byfest, som i sommeren 2023 blev afholdt for allerførste gang med en overvældende stor deltageropbakning. Derfor er dette arrangement på programmet igen i 2024 sammen med blandt andet Solrød Rundt Løbet, Fyraftens Fredag, Fastelavn, Halloween, feriebilletter og mange andre populære tiltag, som er kendte og elskede. Årets program er også krydret med nye tiltag, som endnu ikke er offentliggjort.

Ud over at centerforeningen har lagt vægt på at tilbyde borgerne et program fra øverste hylde har der også været fokus på at gøre tilbuddene relevante og værdifulde for flere. Et eksempel på denne indsats er vinterferie børnebilletten, der som noget nyt ikke kun giver børnene adgang til lækkerier og sjov i centrets butikker, men også inkluderer rabatter og fordele for forældrene.

”I Solrød Center har vi en ambition om at favne alle – og derfor har vi lagt os i selen for at gentænke vores tiltag og arrangementer og se på, hvordan vi med de midler, vi har at gøre med, kan gøre centrets tilbud endnu mere relevante for vores brugere,” forklarer Susanne Kaihøj, som glæder sig meget til at udrulle de mange både kendte og nye events og tiltag, som er på programmet for 2024 i Solrød Center.

Har du LYST til at holde dig opdateret med alt det, du kan opleve i Solrød Center? Så skriv dig op til Solrød Centers nyhedsbrev på solrodcenter.dk.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share