solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Nyt projekt skal skabe mere beskæftigelse

Solrød Centerforening og Job- og Socialcenteret er gået sammen om et nyt samarbejde, som skal booste beskæftigelsen i Solrød Kommune.

Virksomhedskonsulent i Job- og Socialcenteret er begejstret for nyt samarbejde

10. oktober 2022

Med et fælles ønske om at gøre noget godt for både ledige i Solrød Kommune og for butikkerne i Solrød Center har centerforeningen og Job- og Socialcenteret startet et nyt samarbejde.

Samarbejdet går ud på at skabe øget beskæftigelse via rekruttering og screening af ledige Solrødborgere, som tilbydes forskellige typer af jobtrænings- og virksomhedspraktik-pladser i Solrød Center.

Jens Viraj Hansen, som er virksomhedskonsulent i Job- og Socialcenteret, er begejstret for samarbejdet, som han håber vil være til gavn for ledige såvel som erhvervsdrivende.

”Vi ønsker at hjælpe vores ledige borgere bedst muligt med at komme i job og samtidig yde den bedste service for virksomhederne i Solrød Kommune deriblandt også centerforeningen, og dette projekt er en oplagt mulighed for at gøre begge dele”, fortæller Jens Viraj Hansen, og tilføjer:

”Vi håber på sigt, at centerforeningen og øvrige virksomheder fortsat vil kontakte jobcenteret med henblik på rekruttering eller øvrige løsninger, så virksomhederne kan få dækket behovet for at servicere deres kunder”.

Også centerchef Susanne Kaihøj er begejstret for projektet:

”Dette samarbejde er en unik mulighed for at løfte bymidten og et godt eksempel på, hvor vigtigt det er, at erhvervslivet og kommunen rækker ud efter hinanden og får gavn af hinandens kompetencer”, forklarer hun.

”På den måde får vi mulighed for at opnå et fælles mål – nemlig at sikre, at Solrød forbliver en attraktiv by at arbejde og leve i”, tilføjer centerchefen, som selv glæder sig til at få hjælp på kontoret af en virksomhedspraktikant fra Job- og Socialcenteret dette efterår. 

Foto: Susanne Kaihøj, centerchef i Solrød Center

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share