solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Plask med vand! Endelig får vi springvand og toilet

Solrød Strand nye gågade er i udvikling, og der er flere tiltag, der nu endelig bliver færdige.

"Når vi taler om Solrød, så taler vi om en attraktiv perle tæt på skov og strand."

18. maj 2022

Solrød Strand nye gågade er i udvikling, og der er flere tiltag, der nu endelig bliver færdige. Vores fine springvand på Strandtorvet er snart klar til at sende vandstråler afsted, og snart kan det toilet, vi har ventet længe på, også blive til gavn for trængende solrødder. Vi er sikre på, at det vil trække endnu flere solrødder ud og shoppe i vores bymidte.

Vores gågade er en del af vores attraktive by
Når vi taler om Solrød, så taler vi om en attraktiv perle tæt på skov og strand. Men en del af Solrøds attraktion er også en bymidte, der fungerer, og som vi solrødder er glade for. Og der sker rigtig meget for at forskønne centergaden, og bymidten er i konstant udvikling. Først og fremmest har centergaden nu fået status af gågade. Der er stadig plads til cyklerne på gågaden, men gaden er fortrinsvist for gående.

Rådhuspladsen i den ene ende er også gjort forårsklar med en flot ombygning med fine steder at sidde og nyde, at centergadens træer er ved at springe ud, og at der er kommet forårspynt op. Vi har også fået nye udeserverings områder og strømlinede skilte til butikkerne sammen med gode steder at sætte sig og tage en pause – så det er nu, man skal tage en tur op og ned ad gaden.

Centergaden bliver sommerklar med springvandet
Endelig bliver vores fine springvand på Strandvejstorvet også klar til sommerglade centergæster. Processen har været lang, men snart vil vandet springe løs og skabe et skønt lydtæppe, når vores centergæster køber blomster, kaffe, tøj i nyeste stil eller sidder ved cafeens udendørsborde og får en kop kaffe eller en bid mad. Vi kan nyde springvandet igen fra maj og måske endda dyppe tæerne – og nu med et springvand, der kan holde på vandet.

Mulighed for toiletbesøg i centergaden
Solrød centers gæster behøver derimod ikke længere holde på vandet, når de kommer i centergaden. Nu bliver det nemlig muligt at gå på toilettet på vores længe ventede offentlige toilet placeret ved Matas, som også snart klar til brug. Toilettet er selvrensende, som vil give de besøgende den mest behagelige oplevelse. Toilettet er handicapvenligt, og man kan også finde en pusleplads til de mindste. Vi glæder os til at tage toilettet i brug til hverdag og til særlige arrangementer.

2. etape af ny centergade lader vente på sig
Centerforeningens butikker og byens borger kan glæde sig til anden etape af centergadens renovering fra sceneområdet til stationsbygningen bliver igangsat. Det er dog endelig ikke prioriteret økonomisk af det nye byråd, men vi håber det snart bliver en realitet.

For mere information kontakt centerchef i Solrød Center Susanne Kaihøj på info@solrodcenter.dk eller på telefon +45 23 11 19 22.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share