solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Center byder velkommen til flere nye butikker

Den naturlige udvikling i Solrød Center betyder, at centret fortsat udgør en levende og relevant bymidte med et alsidigt butiksudvalg.

”Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til nye butikker og virksomheder, som bidrager til et sprudlende erhvervsliv i bymidten, og som giver lokalbefolkningen et alsidigt udvalg af butikker”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

29. november 2023

De seneste måneder har Solrød Center haft fornøjelsen af at byde flere nye butikker velkommen i centergaden. Centerchef Susanne Kaihøj glæder sig over den naturlige udvikling i centret, som betyder, at Solrød Center fortsat udgør en levende og relevant bymidte med et alsidigt butiksudvalg.

Siden Solrød Center åbnede i november 1976, har centret været i vedvarende udviklingsproces. I takt med detailhandlens skiftende tendenser har butiksudvalget løbende ændret sig for at imødegå nye trends og tilpasse sig forbrugernes behov. I dag fortsætter denne udvikling, og i løbet af de seneste måneder har det manifesteret sig i, at en række nye butiksfacader er blevet synlige i centergaden.

Butiksudvalget er blandt andet blevet suppleret med den nye forretning Torvets Blomster & Frugt, som er blomstret op i Solrød Center nr. 14. Her kan man kan købe alt fra smukke blomster og buketter, frisk frugt til diverse delikatesser og fine gavekurve, som man selv kan sammensætte af butikkens store udvalg af lækkerier.

En anden ny virksomhed, som er flytte ind i centergaden, er Defensive Group, som har slået dørene op i Solrød Center nr. 107-109. Defensive Group er en international dansk sikkerhedskonsulentvirksomhed, somtilbyder avanceret cyber- og fysisk sikkerhedsrådgivning og skræddersyede løsninger. Virksomheden har desuden et Defensive Education Center, der uddanner folk i cybersikkerhed. De hjælper også personer, der er blevet ofre for hacking, phishing eller digitale angreb.

Ikke mindst har centret også haft glæden af at byde velkommen til Kyr Teknologi, som er åbnet i Solrød Center nr. 19. Kyr Teknologi byder på et imponerende udvalg af mobiltilbehør og er et godt sted at gå på jagt efter julegaven til tech-entusiasten i familien. De udfører også reparationer af mobiltelefoner, tablets og computere til konkurrencedygtige priser og giver altid god service.

En anden udvikling i centret er, at to af centrets populære skønhedsklinikker har valgt at flytte til nye lokaler i centergaden for at give kunderne en endnu bedre oplevelse.

Klinik Inessa har skiftet adresse fra lokalerne på 1. sal til Solrød Center nr. 15, som ligger i stueplan, hvilketgør klinikken mere tilgængelig for kunderne. Den nye placering indvarsler også lanceringen af et nyt One-Stop-Beauty-koncept, der opfylder alle skønhedsplejebehov på ét sted.

Inden længe vil Family Ink, der specialiserer sig i tatoveringer samt behandlinger af vipper og bryn, flytte til en forbedret placering i Solrød Center nr. 100. De arbejder aktuelt på at renovere lokalerne for at skabe endnu bedre faciliteter i klinikken.

Centerchef Susanne Kaihøj glæder sig over udviklingen i centret:

”Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til nye butikker og virksomheder, som bidrager til et sprudlende erhvervsliv i bymidten, og som giver lokalbefolkningen et alsidigt udvalg af butikker”, udtaler hun.

Men selv om centret hele tiden udvikler sig, er der én ting, som ifølge centerchefen aldrig ændrer sig:

”Solrød Center har altid udgjort et dynamisk knudepunkt i bymidten, som lokalbefolkningen har lyst til at bruge både til indkøb og shopping, men også som et sted, man kommer for at få oplevelser og være en del af det lokale fællesskab,” forklarer Susanne Kaihøj og fortsætter:

”Denne særlige status er resultatet af centrets konstante udvikling, butikkernes engagerede indsats og ikke mindst den vedvarende støtte fra vores elskede lokalbefolkning,” påpeger centerchefen, som håber, at rigtig mange i Solrød og omegn igen i år vil vælge at købe julegaverne lokalt.

 

 

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share