solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Center – en bymidte i udvikling

I denne måned fyldte Solrød Center 47 år. Det blev fejret med en tre dage lang fest og den fik ikke for lidt. Når man fylder år, må man godt blive lidt nostalgisk.

47 år giver både anledning til at se tilbage på, hvordan det hele startede og også til at være stolt over, hvad centret er i dag.

6. september 2022

Ikke mindst giver det anledning til at fokusere på, hvordan man kan blive endnu bedre. Denne måneds nyheder fra centergaden ser derfor både tilbage og frem. Læs om fødselsdagsfesten, Solrød Centers historie og centerforeningens indsats for at forbedre trafikforholdene i centergaden nedenfor.

Hip hip hurra – tak for en fed fødselsdagsfest

Man bliver aldrig for gammel til at feste – tvært imod. Det beviste Solrød Center i weekenden den 1-3 september, hvor centret fejrede flotte 47 år som borgernes samlingspunkt i hjertet af Solrød.

Der var ikke sparet på noget, da Solrød Center skød september måned i gang med en kæmpe fødselsdagsfest, som varede intet mindre en tre dage. Weekenden igennem var centret fyldt med glade fødselsdagsgæster, som kom for at feste med og nyde det hyggelige program bestående af både koncert, events og konkurrencer.

Fredag spillede BlackBoned Blues op til en fed fest, og lørdag bød på legeland med hoppeborg og andedam til de mindste solrødder, men de lidt større var inviteret til fællesdans på torvet ved Strandvejen, hvor instruktører fra Love2Dance underviste alle deltagere i line dance og latininspirerede rytmer.

Fødselsdagen fortsætter frem til 12. september med sjove konkurrencer – b.la. en doodle-konkurrence, hvor centerets brugere kan være med til at designe Solrøds helt eget shoppenet med små, enkle stregtegninger. Man kan læse mere om konkurrencen her.

Derudover er der også en konkurrence, hvor man kan vinde sit ønske. Hent en ønskeseddel i udvalgte butikker og sæt kryds ud fra dét, du ønsker dig. Så er du med i konkurrencen om at vinde ét af dine ønsker. Læs mere her

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share