solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Center nytænker Black Friday

For borgerne i Solrød er Black Friday uløseligt forbundet med den traditionelle juletændingsceremoni i centergaden. Selv om centret i år lader de elektriske lys forblive slukket, bliver Black Friday på ingen måder en mørk aften.

I Solrød Center plejer Black Friday at være alt andet end sort.

21. november 2022

I Solrød Center plejer Black Friday at være alt andet end sort. Tidligere har der nemlig været tradition for, at julelysene i centergaden og på det store juletræ tændes på denne aften til en festlig ceremoni, hvor både julemanden og borgmester Emil Blücher er inviteret med til den traditionsrige dag.

På grund af energikrisen har centret valgt at spare på de elektriske julelys i år. Heldigvis betyder det hverken, at centret bliver mørklagt, eller at Solrøds borgere må undvære den populære juletræstændingsceremoni, som altid bliver afholdt på Black Friday. 

I stedte for den klassiske juletræstænding, inviterer Solrød Center til en festlig juletræsvisning, hvor det store juletræ på torvet ved Rund Scene, som dekoreres med smuk julepynt frem for elektriske lys, bliver afsløret. I samme anledning tændes de nye julefakler, som i år erstatter den traditionelle elektriske julebelysning. 

Så der bliver masser af hyggebelysning og god stemning i centergaden til Black Friday, hvor butikkerne som altid har åbent helt frem til kl. 20.00 og byder på masser af fordelagtige tilbud. 

Som en ekstra surprise får Solrød Center besøg af en helt særlig gæst, nemlig Rebecca Bjerre, som er kendt fra TikToK, og hendes formidable danseshow og workshop. Rebekka har vundet hele 14 DM-guldtitler i diverse dansearter. Hun kan opleves i Solrød Center den 25. november kl. 19.00 med et topgearet danseshow, hvor den ikke får for lidt. Og alle børnene lærer at danse med til fed musik. Efter showet kan man selvfølgelig få en selfie og en autograf. 

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share