solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Center skruer op for aktiviteterne i påsken

For de familier, der godt kan lide at komme ud af huset og opleve noget, er der virkelig noget at se frem til i Solrød denne påske

"Når vi spørger os selv, hvad vi kan gøre for at forkæle vores kunder endnu mere, er svaret klart"

29. marts 2023

Ikke nok med, at der er rigtig mange events på programmet i Solrød Center denne påske, der er også skruet op for størrelsen på de oplevelser, der venter alle påskeglade Solrødder i den kommende tid.

Et af de største trækplastre på programmet er selveste Paw Patrol, som fyrer op for den vildeste børnefest den 5. april. Marshall, Chase og Ryder inviterer alle små solrødder til at hjælpe Borgmester Godglad med et stort talentshow, som involverer en masse træning af både danse- og lattermuskler. Efter showet kan man hilse på alle heltene til Meet’n Greet og få taget et billede med sin yndlingsvovse.

Derudover kan man også få gratis køretur igennem centergaden i toget Futte og brænde al påskechokolade-energien af i den store Paw Patrol hoppeborg. Ikke mindst er alle små solrødder inviteret til at deltage i den store skattejagt, hvor man ved at følge ruten på et sejt skattekort finder vej til en masse lækre og sjove skatte, der gemmer sig i hele centret.

Grunden til, at borgerne i Solrød kan glæde sig til så stort et påskeprogram, er, at man fra centerforeningens side ønsker at sætte endnu mere volumen på centrets events i 2023.

”Vi ved, at de forskellige events i centrer virkelig er noget, der tiltrækker byens borgere, samler folk og spreder glæde,” fortæller centerchef Susanne Kaihøj.

”Når vi spørger os selv, hvad vi kan gøre for at forkæle vores kunder endnu mere, er svaret klart. Derfor vil vi I år tage skridtet videre og tilbyde solrødborgerne nogle større oplevelser og aktiviteter, der kan gøre bymidten endnu mere tiltrækkende, og som kan skabe værdi for alle borgere både i og udenfor Solrød”, tilføjer centerchefen, som personligt glæder sig særligt meget til at opleve det store Paw Patrol show på Rund scene den 5. april.

Man kan se hele Solrød Centers påskeprogram på solrodcenter.dk/det-sker/

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share