solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Centers butikker arrangerer for 5. gang Solrød Rundt Løbet

Der er forskellige typer af løberuter til alle slags motionister.

I år er Spar Nord hovedsponsor på Solrød Rundt Løbet og sammen med en række andre sponsorer hjælper de med at få løbet til at blive en dejlig oplevelse i byen.

18. maj 2022

Lørdag d. 18. juni fyldes centergaden i Solrød med løbeglade Solrødder i alle aldre. Solrød Centers butikker afholder i samarbejde med årets sponsorer samt Solrød Atletik & Motion Solrød Rundt Løbet for femte år i træk og forventer over 300 deltagere, som gerne vil være aktive i fællesskab med resten af byen.

Ruter til enhver løbetype

Der er forskellige typer af løberuter til alle slags motionister. Solrødderne kan løbe 3 km, 5 km eller begive sig ud på en hele 12 km crossrute. Der er også gåruter på 3 og 5 km. Det betyder, at der er noget for enhver smag i forskellige sværhedsgrad. Alle ruterne tager løberne med rundt i vores flotte by og viser, hvad Solrød har at byde på. Start og målstreg er i centergaden. Løbet er certificeret af DGI, og alle løbere får en præcis løbstid. Ruterne opmåles i samarbejde med Solrød Atletik & Motion.

”Jeg glæder mig altid til at se centergaden være fyldt med store og små løbere, der gerne vil have en dejlig dag sammen. Det er så fedt at mærke det lokale fællesskab,” siger centerchef i Solrød Center Susanne Kaihøj.

Masser af aktiviteter hele dagen

Ved startskuddet og målstregen i centergaden vil der være en masse sjove aktiviteter for hele familien. Programmet byder på bl.a. fælles opvarmning foran den store scene og gratis trampolinjump – hvis vejret tillader. Butikkerne i centergaden vil også stå klar til at forsøde dagen, der er juicebar med smagsprøver og inspiration fra High on Life v/ Mads Bo og en dygtig DJ til at akkompagnere dagen.

Spar Nord er hovedsponsor – og mange andre sponsorer

I år er Spar Nord hovedsponsor på Solrød Rundt Løbet og sammen med en række andre sponsorer hjælper de med at få løbet til at blive en dejlig oplevelse i byen med godt fællesskab på tværs af aldersgrupper og løbeform. RealMæglerne Greve og Solrød, SMT Varmepumper, Moltzen Gardiner, Vi bor her.dk, Profil Service, Lundgaard Tømrer- og snedkerfirma, Team Solrød samt BDNORDIC Reklame & Kommunikation sponsorerer også løbet. Og selvfølgelig – ikke mindst: Solrød Centers butikker.

Bamserne har kridtet løbeskoene

De mindste løbere skal ikke snydes for en rute, og alle børn opfordres til at tage deres bamse med og løbe 1 km op og ned ad centergaden. Solrød Centers bamser vil løbe med og stå klar med masser af krammere og god stemning, så de mindste også får en dejlig og aktiv dag.

”Vores bamser er rigtig gode til at gøre alle de mindste glade. Sidste år stod børnene i kø for at tale med vores søde bamser. Jeg glæder mig særligt til bamseløbet med de små, fordi det altid er en skøn oplevelse,” fortæller Susanne Kaihøj.

Solrød Rundt Løbet afholdes lørdag d. 18. juni 2022. Løbet arrangeres af Solrød Centers butikker i samarbejde med Solrød Atletik & Motion. Find meget mere information og tilmelding på hjemmesiden https://solrodlobet.dk/ og følg Solrød Rundt Løbet på Facebook og Instagram.

For mere information kontakt:

Carolina Andersen, partner og projektleder i BDNORDIC

ca@bdnordic.com, tlf: +45 27 29 11 27

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share