solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød får en vaskeægte byfest

Den 2. juni inviterer Solrød Center for første gang alle borgere til en stor byfest.

Byfesten finder sted i Solrød Center fredag d. 2. juni, og alle, der har lyst til at bidrage til byfesten, opfordres til at kontakte centerforeningen på info@solrodcenter.dk

20. maj 2023

Den 2. juni inviterer Solrød Center for første gang alle borgere til en stor byfest. Byfesten er arrangeret af centerforeningen med en forhåbning om at skabe en ny tradition, som kan samle byen.  

Er du festglad og bosat i Solrød eller omegn, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen den 2. juni. På denne dag er alle borgerne nemlig for allerførste gang inviteret til en vaskeægte byfest i bymidten.

Byfesten er et led i centerforeningens ambitioner om at sætte endnu mere volumen på centrets aktiviteter, og centerchef Susanne Kaihøj håber, at byfesten fremover vil blive en årligt tilbagevendende tradition i Solrød:

”Vi fik idéen til denne fest, fordi vi synes, at vi mangler sådan en tradition. Selv om bymidten har rigtig meget at byde, så har vi indtil nu aldrig holdt en rigtig byfest med alt, hvad der hører sig til”, fortæller Susanne Kaihøj, som sammen med resten af centerforeningen derfor har lagt sig i selen for at stable et brag af et arrangement på benene.

Alle butikkerne holder aftenåbent til kl. 22.00 og disker op med masser af gode tilbud. Programmet bliver tætpakket med blandt andet børneaktiviteter, Dj, modeshow, hoppeborge, ponyridning, ansigtsmaling, karruselog koncert med Toto Jam. Og som noget helt nyt er der blevet booket et stort pariserhjul, hvorfra Solrødborgerne får mulighed for at opleve byen fra et helt nyt perspektiv.

Der er med andre ord ikke sparet på ambitionerne for dette arrangement. Derfor har centerchefen en helt særlig opfordring til alle, der bor i Solrød og omegn:

”Vi vil gerne lave et arrangement, som borgerne også har lyst til at tage ejerskab over”, forklarer hun og fortsætter:

”Derfor vil vi tilskynde alle, der har lyst til at bidrage til byfesten ved at stille op i
centergaden – f.eks. hvis man er en forening, som har noget at fremvise, eller man gerne vil lave en workshop – til at kontakte centerforeningen og byde ind med idéer og indslag,” opfordrer centerchefen, sompersonligt glæder sig meget til at deltage i Solrøds allerførste byfest, som hun håber, kommer til at danne grobund for masser af fællesskab og sammenhold i mange år fremover.

Byfesten finder sted i Solrød Center fredag d. 2. juni, og alle, der har lyst til at bidrage til byfesten, opfordres til at kontakte centerforeningen på info@solrodcenter.dk.

SE HELE PROGRAMMET OG KØB TURPAS HÉR.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share