solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Solrød Rundt Løbet 2022

Tak for en forrygende dag!

Der var høj sol, høj fart og kæmpestor opbakning fra lokalsamfundet, da borgere fra Solrød og omegn i lørdags samledes til en dag i motionens, sundhedens og fællesskabets tegn

21. juni 2022

Der var en forrygende stemning i lørdags, hvor Solrød Rundt løbet blev afholdt i Solrød Center. Det var en kæmpestor fornøjelse at opleve så stor en opbakning fra borgere fra Solrød og omegn, som sammen med venner, kollegaer, naboer og familie begav sig ud på de smukke løbe- og gåruter igennem vores allesammens dejlige natur.

Dagen startede med fællesopvarmning ved Rund Scene i Solrød Center, som også udgjorde start og målstreg til alle ruter. Der var friske smil og et stort aldersspænd, da børn og unge såvel som voksne og senior-solrødder begav sig afsted på de henholdsvis 3KM, 5KM og 12KM løbe- eller gåruter. Og ikke mindst Bamseløbet gennem centergaden. Smilene var stadig store, men måske knap så friske, da løberne og walkerne nåede målstregen til stor jubel og hujen fra familie, naboer, venner og kollegaer.

Da den sidste løber havde nået målstregen, var der festlig præmieoverrækning, hvor vinderne af hver løbskategori blev kåret med flotte gavekort til Solrød Centret, hvorefter vi afholdt spændende lodtrækning på løbenumre og uddelte de mange flotte sponsorpræmier, som centerets butikker havde doneret.

Vi vil gerne sige tusind tak til alle jer, som deltog i løbet og støttede op om fællesskabet i sundhedens tegn. Vi skylder også tak, buk og klapsalver til alle vores venlige sponsorer, som har støttet økonomisk og på anden vis – herunder vores hovedsponsor Spar Nord. Sidst men ikke mindst skal der lyde en kæmpestor tak til alle butikkerne, som har bakket op om løbet på forskellig vis og doneret superflotte præmier. Støtten har været overvældende, og I har alle ydet en uundværlig hjælp og opbakning.

På solrodlobet.dk kan du se stemningsbilleder fra dagen og søge på de billeder, hvor du selv er med ved at indtaste dit løbenummer. Her kan du også se løbsresultaterne og finde din egen tid.

Vi er ovenud glade for den store og hyggelige tradition, som Solrød Rundt Løbet efterhånden er blevet, og vi glæder os allerede helt vildt til næste år!

TAK TIL

Vores hovedsponsor:
Spar Nord som også støttede med levering af lækre proteinbarer samt flot fremmøde og deltagelse i løbet.

Vores øvrige sponsorer:
Real Mæglerne Solrød og omegn
viborher.dk
SMT Varmepumper
Moltzen Gardiner
Lundgaard tømrer- og snedkerfirma
Profil Service
Team Solrød
EL-Jensen Solrød
Solrød Atletik og Motion
Solrød Centers butikker

Tak for donation af flotte løbspræmier til:
Salon Sarto
Skoringen
Zalza
Solrød Bio
More Living Café
Frisør Stender
By moulin
Solrød Lakrids
Frisør Mox
Delfin Sengecenter
Fusion
De Kreative Tøser
High on Juice
Ønskebrønden

Tak for deltagelse i Solrød Rundt løbet-deals til:
Solrød Foto
Skoringen
SMT-Varmepumper
Matas
Imerco
More Living Café
Fusion
Zalza
Run 4 all
Spar Nord

Tak til EDC for levering af flotte muleposer.

Tak til Meny for levering af kildevand.

Tak til SuperBrugsen for levering af frugt

Tak til The Whole Company for levering af müslibarer.

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share