solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Spring ud i foråret med vores flotte katalog

Læs forårets leder fra centerchef Susanne Kaihøj

"Hvor er vi heldige – kunne man fristes til at sige – at vi har sådan en dejlig bymidte fyldt med liv"

23. marts 2023

Der er rigtig meget at glæde sig til i Solrød Center dette forår – og selvfølgelig også resten af året. I år har vi nemlig som altid stablet en masse fede, spændende, sjove, festlige events på benene – og vi har lagt ekstra meget fokus på underholdning i børnehøjde.

Det har vi gjort, fordi vi gerne vil skabe endnu mere værdi for borgerne i Solrød og gøre bymidten til et socialt og festligt samlingspunkt for folk i alle aldre.

Hvor er vi heldige – kunne man fristes til at sige – at vi har sådan en dejlig bymidte fyldt med liv, med over 50 specialbutikker, med spændende og relevante varer på hylderne, med et væld af tilbud indenfor skønhed og personlig pleje og med et stort udvalg af caféer og restauranter, der byder på specialiteter fra næsten hele verden.

Men i virkeligheden har det intet med held at gøre. Vores dejlige bymidte eksisterer udelukkende på grund af alle jer som shopper lokalt og støtter op om vores lokale butikker. Ikke mindst eksisterer den på grund af butikkerne, som hver dag lægger kræfter i at skabe attraktive butikker i bymidten med et eksklusivt og alsidigt udvalg af varer på hylderne og masser af god service, der giver os alle lyst til komme igen.

Det er udelukkende på grund af jer, at jeg nu har glæden af at kunne præsentere et aktivitetsprogram med endnu mere børneunderholdning, masser af skønne koncerter og spændende, nye events for både unge, ældre og dem midt i mellem.

En af de ting, jeg personligt glæder mig meget til, er at invitere jer allesammen til stor byfest i centergaden med masser af sjove børneaktiviteter, et væld af særlige tilbud, aftenåbent i butikkerne til kl. 22, et brag af en koncert med Toto Jam og et helt nyt tiltag – nemlig et stort pariserhjul.

Du kan altid holde øje med vores arrange- menter på Solrød Centers hjemmeside eller ved at følge med på Facebook og Instagram, hvor vi også altid deler aktuelle varer, produkter og tilbud i butik- kerne. Inspiration finder du også masser af i vores sæsonkataloger.

Vi har samlet alle de bedst ting til dig her i kataloget. Glæd dig til at blive inspireret!

Med ønsket om et dejligt forår! – Susanne Kaihøj

LÆS KATALOGET HER

Foto: Centerchef Susanne Kaihøj
(Solrød Foto)

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share