solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Store ambitioner for Solrød Center i 2023

Selv om 2022 på mange måder har udfordret de erhvervsdrivende, så er det et sundt og ambitiøst Solrød Center, der har lagt 2022 bag sig og taget hul på et nyt år. Og det bliver et godt et af slagsen, mener centerchefen, som har store ambitioner for 2023.

”Måden hvorpå, vi er kommet igennem 2022, har vist, at vi har et stærkt center"

27. januar 2023

Store ambitioner for Solrød Center i 2023

Selv om 2022 på mange måder har udfordret de erhvervsdrivende, så er det et sundt og ambitiøst Solrød Center, der har lagt 2022 bag sig og taget hul på et nyt år. Og det bliver et godt et af slagsen, mener centerchefen, som har store ambitioner for 2023.

Når man kigger sig over skulderen, har 2022 ikke været det nemmeste år for erhvervsdrivende. Alligevel er det et stærkt Solrød Center, som har lagt det forgangne år bag sig og taget hul på et nyt. Og 2023 bliver et begivenhedsrigt år i bymidten – i hvert fald hvis det står til centerchef Susanne Kaihøj og den øvrige bestyrelse for Solrød Center. Ambitionerne for Solrød Center og centrets rolle i bymidten er nemlig store.

”Måden hvorpå, vi er kommet igennem 2022, har vist, at vi har et stærkt center, som lokalbefolkningen sætter pris på og prioriterer at støtte – selv i svære tider,” udtaler centerchef Susanne Kaihøj.

”Og selv om vi selvfølgelig skal være glade for og stolte over det, betyder det ikke, at vi bare kan læne os tilbage. I 2023 skal vi fortsætte med at udvikle centret, så det forbliver et aktivt, sjovt og socialt samlingspunkt i bymidten for alle borgere i Solrød og omegn. Og derfor har vi masser af idéer og projekter på tegnebrættet til dette år”, forklarer centerchefen.

En af de ting, som står øverst på centerets liste, er at udvikle det eksisterende samarbejde med kommunen. For centret er en ambitiøs og fremsynet dialog mellem aktørerne i bymidten vigtig, da det er med til at sikre byens trivsel og bane vejen for nye tiltag, som kan udvikle bymidten og skabe synergier med de øvrige projekter i lokalområdet.

”Vi har allerede etableret en stærk dialog med kommunen, som vi ser frem til fortsætte. Og vi glæder os til sammen med både kommunen og de øvrige aktører i bymidten at arbejde for at udvikle vores aktive og sprudlende bymidte”, fortæller Susanne Kaihøj.

Et andet vigtigt punkt på dagsordenen for 2023 er at tilskynde byrådet til at prioritere igangsættelsen af de sidste faser af forskønnelsen af centergaden.

”Den overståede renovering af centergaden har været til stor gavn og glæde for både butikker og besøgende i centret. Solrød Plads blev ovenikøbet nomineret til Brolæggerprisen 2022 for sin smukke og sanselige klinkebelægning”, forklarer Susanne Kaihøj.

”Men vi er ikke i mål”, understreger hun. ”Vi afventer stadig byrådets igangsættelse af de sidste dele af projektet, og det vil vi fra centerforeningens side arbejde hårdt for at tilskynde politikerne til at holde aktuelt”, lover centerchefen, som i 2023 også ser frem til at byde nye, spændende butikker velkommen i Solrød Center.

”Detailhandlen er konstant i udvikling, og det er i høj grad de erhvervsdrivende, der driver Solrød Center frem”, forklarer Susanne Kaihøj.

”Trods krisen har vi sidste år oplevet en stor interesse fra interesserede fremtidige lejere, og i 2023 glæder os meget til at sige velkommen til nye erhvervsdrivende, der kan udvikle centret og give borgerne i Solrød nye spændende shoppingmuligheder”, fortæller Susanne Kaihøj, som ikke mindst glæder sig til at afvikle centrets store aktivitetsprogram for 2023, som er spækket med events, aktiviteter og koncerter.

Foto: I 2022 blev der afholdt masser af hyggelige arrangementer og events i Solrød Center, som mange lokale bakkede op omkring.

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share