solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Tak for en fantastisk byfest!

Sammen skabte vi en uforglemmelig dag fyldt med mad, forlystelser og lokal samhørighed – Lad os gentage succesen næste år!

Vores lokale butikker gav den virkelig gas og diskede op med et væld af kreative og lækre bidrag, som gjorde dagen til en sand fest for både madentusiasterne, tilbudsjægerne, musikelskerne og ikke mindst vores lokale vovehalse.

8. juni 2023

Vi vil gerne sende en stor tak til alle jer, der gjorde Solrød Byfest til en helt igennem fantastisk dag!

Vi er overvældede over det store fremmøde og den kæmpe opbakning til arrangementet, vi oplevede dagen igennem. Det viser, hvor meget vi kan opnå, når vi alle bidrager.

Det var dejligt at se så mange af jer samles for at nyde en dag fyldt med lækker mad, spændende forlystelser, særlige tilbud, god musik og meget mere. Antallet af besøgende, der strømmede til arrangementet og fyldte gaderne med liv og energi, var intet mindre end overvældende. Jeres tilstedeværelse gjorde byfesten til en uforglemmelig begivenhed.

Vores lokale butikker gav den virkelig gas og diskede op med et væld af kreative og lækre bidrag, som gjorde dagen til en sand fest for både madentusiasterne, fashionistaerne, tilbudsjægerne, musikelskerne og ikke mindst vores lokale vovehalse. I trodsede modigt tyngdekraften i det høje pariserhjul, ræsede på el-bilbanen, satte jer i sadlen på ægte ponyer og hoppede højt i hoppeborgen. Der var noget for enhver smag og aldersgruppe.

Hvor var det dejligt at se jer alle hygge jer, grine og skabe minder sammen. Den unikke stemning, vi oplevede sammen i fredags, er et fantastisk bevis på det stærke lokale sammenhold, der findes i Solrød og omegn Det er netop det, der gør vores by så særlig – det samler os og skaber et unikt bånd mellem os.

Lad os gøre det igen næste år!

 

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere

Solrød får en vaskeægte byfest

Er du festglad og bosat i Solrød eller omegn, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen den 2. juni. På denne dag er alle borgerne nemlig for allerførste gang inviteret til en vaskeægte byfest i bymidten

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share