solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Tak for en (u)hyggelig halloween i Solrød Center

Man skulle tage mod til sig for at besøge Solrød Center den sidste weekend i oktober, hvor Halloween blev fejret med både adrenalin- og sukkerchok

Halloweenweekenden var heldigvis uhyggelig på den allermest hyggelige måde

14. november 2022

Stemningen var intet mindre end kundegysende i centergaden i slut oktober, hvor Solrød Center blev forvandlet til et spindelsvævsdækket rædselskabinet fyldt med slikfortærende vampyrer, zombier og det, der er endnu værre. Halloweenweekenden var heldigvis uhyggelig på allermest hyggelige måde med et væld af aktiviteter, forestillinger og events for små og store monstre.

Forskrækkelighederne begyndte allerede i efterårsferien, hvor små udklædte solrødder løb fra butik til butik med den populære børnebillet i hånden, som gav adgang til masser af spændende og velsmagende ting og sager. Den (u)hyggelige stemning spidsede til fredag og lørdag, hvor besøgende i centret blandt andet kunne få en uhyggelig rundvisning i gangene under Solrød Center, hvor skræmmende væsener lurede, lære at skære et flot Halloweengræskar og opleve et grufuldt monsteroptog igennem centergaden.

Mange benyttede sig af muligheden for at dulme flossede nerver med lidt aftenshopping i centret til det hyggelige aftenåbent-event om fredagen. Lørdag bød igen på (u)hygge i børnehøjde, hvor små monstre fik ansigtsmaling i centergaden og butikkerne inviterede til tick-and-treat, som i år må siges at have været en succes. Over 500 børn lagde vejen forbi Solrød Center for at finde heksen og samle slik i centres butikker.

Halloweenfejringen var alt i alt en gysende god fest, hvor den store lokale opbakning til bymidten i den grad kunne mærkes i centregaden.

Del med dine venner

Læs også

Derfor er Solrød Center noget særligt

“Hver butik er unik og formet af de passionerede individer, der driver dem og gør en indsats for at holde sig på forkant med detailhandlens udvikling”, udtaler centerchef Susanne Kaihøj

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share