solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Vores forsidemodeller er selvfølgelig lokale!

Vi søger lokale kvinder og mænd til vores katalog!

"Vi elsker at hylde det lokale! Derfor er vores modeller til vores katalogforsider selvfølgelig jer læsere."

17. maj 2022

Vi elsker at hylde det lokale! Derfor er vores modeller til vores katalogforsider selvfølgelig jer læsere. Mød Pia, som pryder vores netop udgivne forårskatalog. Vi var med bag kameraet, hvor vi stillede hende et par spørgsmål.

Hvor ofte kommer du i Solrød Center?
“Jeg kommer i Solrød Center et par gange om måneden. Jeg er stor fan af cafélivet, og selve gågaden er ret hyggelig”.

Hvilke butikker bruger du mest?
“Jeg er meget glad for Matas, Ravn, Pennie, De Kreative Tøser og Husk Kaffen…”

Hvad betyder det for dig, at du kan handle lokalt?
“Det betyder meget at kunne handle lokalt. For det første er det altid fedt, når dét, man skal bruge, er samlet ét sted. Det sparer tid, og det føles samtidigt rart at kunne støtte de lokale. Uden de lokale butikker ville byen være ret kedelig, så dét er vigtigt at støtte op om butikslivet i Solrød, da selve gågaden er samlingspunkt for diverse events, som jeg selv har været så heldig at deltage i. Jeg er især vild med de udendørs koncerter, der afholdes i løbet af sommeren”.

Hvordan var det at være model for en dag for Solrød Center?
“Min dag som model for Solrød Center var en sjov udfordring. Jeg har absolut ikke den store model­ erfaring, og det var da også en anelse grænseover­ skridende at blive fotograferet i fuld offentlighed. Til gengæld er jeg dybt taknemmelig for at have fået muligheden og den positive respons fra de forbipasserende, var det hele værd”.

Om Pia
“Pia er 45 år, mor til to teenagere på 13 og 16 år og bor i Tune ved Solrød. Hun arbejder til daglig i et medicinalfirma og driver derudover en webshop med hudplejeprodukter. Hun er Superviser i Kærlighed og har lige færdiggjort et kursus med Japansk Lifting. Nu kan hun også føje model til CV’et”.

Har du lysten og modet til at tage skridtet og springe ud som forsidemodel i vores SC magasin? Så send et par vellignende fotos til os. Udover æren får du alle billederne af dig selv bagefter samt et gavekort til Solrød Center. Send en mail til info@solrodcenter.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share