solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Bag disken – Matas Solrød

Mød Birgit, som er bestyrer hos Matas Solrød

"Vi kender vores kunder, og det gør, at man meget bedre kan rådgive dem, og at de føler sig trygge", fortæller Birgit, som er bestyrer hos Matas Solrød

13. december 2023

Hvilke julegaver tror du, at dine kunder har LYST til at investere i år?
“Jeg tror, at mange at vores kunder både mænd og kvinder har lyst til at få duft i år. Vi har rigtig mange gaveæsker med lækre dufte. Duft er jo enormt bredt fra det milde til det mere krydrede, og det giver en unik mulighed for at finde en duft, der afspejler vores personlige smag og individualitet. Så jeg tror, at duft kommer på manges ønskelister i år.”

Hvad giver dig og dine kollegaer LYST til at arbejde hos Matas? 
“Det er det lokale. Jeg har arbejdet i mange af vores store butikker, og det er jo ikke på samme måde lokalt. Jeg synes, at det er hyggeligt, at der kommer så mange lokale, der kommer igen, så vi kender vores kunder, og det gør, at man meget bedre kan rådgive dem, og at de føler sig trygge. Derudover er det et superhyggeligt center at arbejde i, og det betyder noget, at man kan se ud på vind og vejr.”

Hvad tror du giver kunderne LYST til at juleshoppe hos Matas?
“Kunderne synes også, at det er superhyggeligt, at det er lokalt. I denne tid, hvor man har mulighed for at købe på webshop, så vælger folk alligevel at komme ned i butikken eller at få produkterne leveret her, for så kan man lige få den ekstra service, få mulighed for at stille et spørgsmål eller liggende, fordi de kender os og stoler på vores rådgivning.”

Hvad har du selv LYST til at investere i denne december? 
“Estée Lauder har hvert år sådan en stor juleæske. Det er en toilettaske proppet med lækre ting som serum, creme, læbestifter, øjenskygge og meget mere. Den er bare altid lækker, og det er vores evige hit år efter år.”

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share