solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Bag disken – Ravn by Ravn

Mød Diane, som er indehaver af Solrød Center Pub og nu også tøjbutikken Ravn by Ravn

"Der skal både være virkelig lækre varer, men også budgetvenlige muligheder"

25. april 2024

Diane er et velkendt ansigt i Solrød Center. I syv år har hun drevet Solrød Center Pub, som er et socialt samlingspunkt i centergaden. Ud over fortsat at glæde tørstige gæster med lækre drinks og velsmagende mad, har Diane kastet sig ud i et nyt eventyr. I April overtog hun en dametøjsbutik i centret, Ravn by Ravn, hvorfra hun med hjælp fra Datteren Christina vil tilbyde Solrøds beboere et bredt udvalg af lækkert modetøj.

Hvorfor har du valgt at åbne endnu en butik i Solrød Center?
Først og fremmest kan jeg godt lide Solrød, og jeg elsker Solrød Center. Det har jeg altid gjort. Jeg har åbnet en ny butik, fordi det at drive en modebutik også har været en del af min drøm. Og man skal huske udleve sine drømme, mens man er her. Det betyder rigtig meget for mig.

Hvad kendetegner Ravn by Ravn?
Vi vil gerne tilbyde et stort udvalg af lækkert tøj. Der skal både være virkelig lækre varer, men også mere budgetvenlige muligheder. Derfor har vi suppleret udvalget af eksklusive brands med styles i en prisklasse, hvor alle kan være med.

I åbnet en ny afdeling i kælderen. Kan du fortælle lidt mere om det?
Vi har introduceret en afdeling med styles fra brandet Vila, som er et lækkert dansk brand i en overkommelig prisklasse. Det er et brand som henvender sig bredt, og som også er et stort hit hos de yngre kvinder. I den forbindelse er jeg virkelig glad for at jeg har min datter med. For hun er virkelig dygtig, og det giver os mulighed for at tiltrække en yngre målgruppe.

Del med dine venner

Læs også

Solrød Rundt Løbet forventer rekordstor opbakning i 2024

”Hvert år er det en kæmpe fornøjelse at se hele centergaden fyldt med glade løbere og opleve den store opbakning, som løbet får fra borgere i Solrød og omegn,” udtaler Susanne Kaihøj, der som centerchef for Solrød Center er repræsentant for løbets arrangører.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share