solrodcenter_logo

600

gratis p-pladser

Bag disken – Solrød Foto

Mød Mette, indehaver af Solrød Foto

"Jeg havde aldrig været i Solrød Strand før, men jeg var sikker på, at jeg aldrig havde mødt lignende stemning. Vi åbnede et halvt år senere og følte os hjemme med det samme", fortæller Mette, som er indehaver af Solrød Foto.

5. september 2023

Mød Mette, som er medindehaver af Solrød Foto

Hvad gav dig lyst til at åbne Solrød Foto?

”Henrik og jeg ville gerne arbejde sammen igen, men da fotobutikker desværre har haft hårde odds de senere år (og stadig har det) turde vi kun drømme, indtil vi hørte Lykke fra LJ Foto lukkede, fordi hun ville på pension og altså ikke gik konkurs, som de mange andre vi kendte. Det gav os mod til at besøge LJ Foto lige før julen 2018. Vi faldt pladask for Solrød Center. Centeret var stemningsfuldt pyntet op, der var godt liv i gaden, og butikslokalerne bar udsigt til at rumme alle vores drømme. Jeg husker tydeligt følelsen i maven efter besøget hos LJ Foto, da vi sad og spiste hos “Mormors”, som dengang lå i centeret, og husker tanken “det her er godt nok en lille perle af en by”. Jeg havde aldrig været i Solrød Strand før, men jeg var sikker på, at jeg aldrig havde mødt lignende stemning. Vi åbnede et halvt år senere og følte os hjemme med det samme.”

Hvad giver kunderne lyst til at besøge Solrød Foto?

”Jeg tror på, at vores gode humør og imødekommenhed er det, som gør, at vores kunder besøger os igen og igen. Vi er selvfølgelig også dygtige til vores fag, men i en by som denne betyder menneskelighed virkelig noget, det er tydeligt at mærke. Vores priser er meget jordnære, så de fleste har råd til at bruge os, hvis de ønsker. Vi har selv en datter, og ved, hvor vigtigt det er, at forevige så mange øjeblikke som muligt. Mobilen er nem at bruge til samme formål ,og derfor har vi også en app “Mobile Photo Kiosk”, som vores kunder flittigt bruger til at bestille prints fra. Men mobilen rækker kun et vist stykke, og det er tydeligt at se, at vores kunder også har lyst til at bruge os som fotografer, fordi vi kan tage “det gode billede”, om det er i studie eller på lokation, så er vi jo trænet til at fange det rette øjeblik. Mange bruger os flere gange om året og særligt “skolefotos” er populære hos os, fordi vi er billigere og bedre. Julefotos i vores julestue er noget flere og flere får lyst til.”

Hvad giver dig lyst til at tage på arbejde?


”De glade og søde kunder. Det at arbejde sammen med sin mand og hele tiden have muligheden for at blive dygtigere og være kreativ.”

Hvad har du selv lyst til at investere i i den kommende sæson?

”Vi kommer helt sikkert til at investere i noget nyt julepynt til vores julestue, hvor vores kunder får taget billeder til f.eks. julekort. Julestuen gør vi meget ud af at forandre fra år til år, fordi vi har mange kunder, der har fulgt med fra starten, og det giver os lyst til at gøre lidt ekstra. Sidste år tog vi julestuen op fra studiet i kælderen og dekorerede vores pasfotorum, det var et så stort hit, at vi gør det igen i år.”

Del med dine venner

Læs også

LYST til Solrød Center

Ved at bruge ordet LYST som omdrejningspunkt for centrets aktiviteter fremhæver vi det faktum, at vi ikke bare kommer i Solrød Center, fordi det er vigtigt at støtte lokalt, men fordi det er et sted, hvor vi har lyst til at være, hvor vi har lyst til at shoppe, lyst til at handle ind og lyst til at være sammen med dem, vi holder af,” forklarer Susanne Kaihøj.

Læs mere
instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share